Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Detaljen får fansen att börja spekulera

Kylie Jenner slutar med fillers
Det florerar rykten kring Kylie Jenner och artisten Drake.Foto: THEREALSPW / SPLASHNEWS.COM / SPLASH NEWS TT NYHETSBYRÅN
Orsaken denna gång är att Drake haft en tröja på sig med ett tryck från Jenners gamla gymasieskola. Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
”Kylie njuter av Drakes sällskap”, säger en person till sajten Hollywood Life.Foto: TIMPONE/BFA/REX/SHUTTERSTOCK / TIMPONE/BFA/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Tidigare i höst spekulerades det kring huruvida Drake och Kylie Jenner dejtade varandra – och nu läggs det nya pinnar på romansryktesbrasan.

Nyligen dök artisten upp på en konsert klädd i en huvtröja med tryck från den gymnasieskola som Kylie Jenner tog studenten i från, skriver Hollywood Life.

– Kylie njuter av Drakes sällskap, har en uppgiftslämnare sagt till sajten.

Det var i höstas som artisten Drake, 33, och sminkmogulen Kylie Jenner, 22, sågs tillsammans på flera fester, och det började spekuleras kring om de var Hollywoods nya superpar. 

Sedan dess har det varit tyst om det möjliga paret – fram tills nu.

I veckan gästade Drake på vännen DaBabys konsert i Toronto, klädd i en huvtröja som har fått fans att höja på ögonbrynen. Huvtröjan hade nämligen tryck från skolan Sierra Canyon high school – Kylie Jenners gamla gymnasieskola. När Kylie Jenner tog studenten 2015 så gjorde hon det nämligen från hemskolningsprogrammet på Sierra Canyon high school, vilket också är den skolan som hennes storasyster Kendall Jenner gick på.

Samtidigt såg Drake ut att ha ett läppstiftmärke på sin mössa – något som också för tankarna till Kylie Jenner. Läppstiftet var dock inte Jenners, som på Instagram story visade att hon var i sitt hem i Kalifornien, en väldans massa mil bort från Toronto.

”Kylie njuter av Drakes sällskap”

Vissa fans spekulerar i att Drakes mystiska huvtröja snarare är en blinkning till hans vän Le Bron James, vars son LeBron James Junior nu spelar i Sierra Canyons basketlag.

När romansryktena först sprakade i gång mellan Drake och Kylie Jenner berättade en uppgiftslämnare för Hollywood Life att de två tycker om varandra – men att ingen av dem är redo för en seriös relation.

– Kylie njuter av Drakes sällskap, hon tycker att han är rolig och attraktiv, men där stannar det för tillfället, sa uppgiftslämnaren tidigare i oktober.

https://www.instagram.com/p/B56zbSjAX0M/

Filmen visar Drake tafsa på 17-årig flicka under konsert

Filmen visar Drake tafsa på 17-årig flicka under konsert

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.