Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Detaljen alla missade i piloten av ”Gossip Girl”

Penn Badgley spelade Dan Humphrey.
Foto: HALL/PENA, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Gossip Girl sändes mellan 2007 och 2012.
Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES PLANET PHOTOS
Detaljen från avsnitt ett som får fansen att häpna.
Foto: Gossip girl

I sista avsnittet av tonårsserien fick tittarna äntligen veta vem som var ”Gossip girl”. 

Nu menar fans att seriens skapare avslöjade personen redan i första avsnittet, rapporterar Cosmopolitan

I slutet av året har uppföljaren till ”Gossip girl” premiär. Både nya och gamla fans har därför under nedstängningarna världen över haft tid att sträckkolla på de gamla säsongerna av tonårsserien. 

Har man kollat på seriens sista avsnitt vet man att det är Serena van der Woodsens kärlek Dan Humphrey som ligger bakom den förödande Gossip girl-bloggen. Avslöjandet lämnade många fans besvikna som menade att Dans sanna identitet var ”omöjlig” och ”dåligt skriven”. Även seriens skapare har tidigare sagt att de bestämde sig ”sent” för vem som skulle vara hjärnan bakom bloggen.  

Avslöjar identiteten i piloten 

Men nu har fansen på Tiktok gjort en häpnadsväckande upptäckt i piloten – 14 år efter att serien hade premiär. Flera användare har den senaste veckan lagt upp en sekvens från första avsnittet när tittarna först introduceras för Gossip Girl. I filmklippet hör man en speaker fråga: ”Och vem är jag? Det är en hemlighet som jag aldrig kommer att avslöja” samtidigt som kameran visar Dan bakom en datorskärm. Fans menar nu att detta hintade om hans sanna identitet redan i avsnitt ett. 

Personer som har kommenterat under klippen pekar också ut flera tidigare hintar till att Dan faktiskt låg bakom bloggen. Exempelvis att han mötte upp Serena på Grand Central Station när hon kom tillbaka till New York. Eller trots att Dans syster Jenny kallar honom ”den osynliga mannen”, blir han ofta omskriven i skvallerkolumnerna. '

Hinten i första avsnittet av kultserien.
Foto: Tiktok

Adrian Macéus är ”Bert” i nya avsnitten

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.