Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sanningen om Meghan och Harrys lyxiga hus

Prins Harry och hertiginnan Meghan tillsammans med sonen Archie.
Foto: KGC-178 / STELLA PICTURES/KEN GOFF KEN GOFF
Hertiginnan Meghan och prins Harry lever numera i USA.
Foto: DPPA / DPPA/SIPA USA SIPA USA
Oprah Winfrey.
Foto: BRAD BARKET / AP TT NYHETSBYRÅN
Gayle King.
Foto: MJ PHOTOS/WWD/SHUTTERSTOCK / MJ PHOTOS/WWD/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Prins Harry och hertiginnan Meghan bor i skådespelaren Tyler Perrys hus i Kalifornien, med sin lilla son Archie.

Många har trott att det kungliga paret hamnade där med hjälp av vännen Oprah Winfrey – något hennes nära vän Gayle King nu förnekar.

– Oprah känner folk, men det var inte hon som kopplade ihop så att Harry och Meghan skulle bo i Tylers hus, säger Gayle King till Entertainment tonight. 

Vem i Hollywoods elit är inte vän med Oprah Winfrey? Prins Harry och hertiginnan Meghan är det i alla fall, och efter deras flytt till Kalifornien där de hyr skådespelaren Tyler Perrys hus är det många som har dragit slutsatsen att Oprah Winfrey hjälpte dem med flytten över Atlanten. 

Men Winfrey hade inget att göra med var prinsparet hamnade i USA, avslöjar nu tv-ikonens nära vän Gayle King för Entertainment tonight.

”Inte Oprah som löste”

Gayle King, som själv är programledare för ”This morning” på CBS, konstaterar att även om Oprah Winfrey är spindeln i nätet i många fall, så hade hon inget med prins Harrys val av hus att göra – trots att hon också är god vän med Tyler Perry.

– Det var inte Oprah som löste det där. Harry och Meghan känner folk. Tyler känner folk. Oprah känner folk, men det var inte hon som kopplade ihop så att Harry och Meghan skulle bo i Tylers hus, säger hon till Entertainment tonight.

Gayle King är även hon vän med paret Harry och Meghan, och är glad över att de lyssnat på sina hjärtan och lämnat det kungliga livet i Storbritannien.

– De har sin lilla bebis, Archie, de bor i USA, och jag tror att sagan bara fortsätter för dem, och det gör mig glad, säger Gayle King.

– Jag tror att de tog ett beslut som de tycker är bäst för dem, och jag vet att jag hejar på dem till hundra procent.

Verkar stortrivas i USA

Prins Harry och hertiginnan Meghan verkar stortrivas med sitt liv på den amerikanska västkusten, även om den sociala isoleringen under coronakrisen gör att de inte kan röra sig fritt. Paret firade sin andra bröllopsdag med en stillsam dag tillsammans, och när Archie fyllde år tidigare i maj bakade Meghan själv en tårta.

– Meghan gjorde själv tårtan, med jordgubbar och grädde. Och Harry hjälpte till att dekorera och blåsa upp ballonger, säger en uppgiftslämnare till People.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.