Foto: TV4Foto: TV4
 Foto: TV4
Foto: TV4Foto: TV4
 Foto: TV4

"Det har varit den bästa tiden i mitt liv"

Publicerad

Ikväll smäller det i finalen av TV4-programmet ”Talang”. 

För Ibrahim Nasrullayev har finalplatsen en särskild betydelse – och han stöttas på plats av sin familj. 

– Det har varit den bästa tiden i mitt liv, säger han. 

Talangjakten i TV4-programmet ”Talang” har nått final. Åtta talanger gör upp om segern – och prispengarna på en halv miljon kronor. 

Ibrahim Nasrullayev, 17, tog tittarna och den samlade juryn med storm när han sjöng ”Stad i ljus” och berättade om sin situation som asylsökande. Ibrahim och hans familj har fått uppehållstillstånd och kommer stötta honom under finalen. 

– Min familj är med mig på plats i studion och de är otroligt viktiga för mig. Jag är glad att vi är tillsammans, de hejar på mig och det betyder mycket, säger han.

Tackar för stödet

Ibrahim tackar för stödet från fansen och hoppas kunna charma tittarna även i finalen. 

– Talang inte bara en tävling utan det är också en plats där jag träffat så många snälla människor. Det har varit den bästa tiden i mitt liv.

Ibrahim vet vad han gör för en del av prispengarna om han vinner. 

– Om jag vinner vill jag ge en del av pengarna till Svenska kyrkan i Boden. Jag skulle även vilja ge en del av vinsten till vuxenskolan jag gått på i Boden, det var den första skolan jag pluggade på när jag kom till dit, säger han.

Men det blir hård konkurrens om prispengarna – Ibrahim möter bland andra Oliver Rytting, 12, som hyllats av Kiss för sin cover på deras ”Heaven's on fire”.

Ska fortsätta oavsett

Ibrahim är säker på att han kommer fortsätta med musiken efter fnalen. 

– Jag vill fortsätta utvecklas inom musiken, oavsett hur det går i tävlingen. Musiken är mitt allt. 

Vid sidan av tävlingen kommer jurymedlemmarna och programledarna att bjuda på något extra – i form av egna framträdanden. Komikern David Batra ger sig på en duett med sångerskan LaGaylia Frazier. 

– Alla som känner mig vet att jag har snudd på panikångest när det kommer till att sång och dans. Johan Glans tycker jag saknar så mycket taktkänsla att det är förvånande att jag överhuvudtaget kan gå, säger Batra. 

Pär Lernström och Kristina ”Keyyo” Petrushina sätter på sig trollerihatten – och hade svårigheter ,med numret under fredagens genrep.

– Jag kan väl säga som så att vi har inte riktigt fått till alla detaljer än, säger Lernström. 

Relaterade ämnen
Max Sohl Stjernberg
Max Sohl Stjernberg

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag