Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Det fick Bianca i brevlådan – efter hånet mot Mandelmanns

Foto: OLLE SPORRONG

Efter att ha förlorat två priset till paret Mandelmanns på Kristallengalan skickade Bianca Wahlgren Ingrosso, 22, en rejäl salva i riktning mot bönderna.

Nu har Mandelmann besvarat "Wahlgrens värld"-stjärnans utspel.

Det var för drygt två veckor sedan som "Wahlgrens värld"-stjärnan Bianca Wahlgren Ingrosso, 22, pikade bondparet Gustav och Marie Mandelmann från TV4-succén "Mandelmanns gård", sedan de två gånger om duellerat om Kristallenpriser, men förlorat.

I en videoblogg under en middag tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren säger Pernilla att hon tycker de var värda en kristall.

– Ah shit alltså, säger Bianca Wahlgren Ingrosso.

– Men vi kanske ska börja lukta på träden och prata med träden och bara äta ekologiskt.  Kanske till och med döda våra egna höns, då kanske vi vinner en kristall som Mandelmannarna, säger hon.

"Mandelmanns gård"-parets fräcka svar till Bianca Wahlgren Ingrosso

Men utspelet verkar inte ha väckt särskilt ont blod hos Gustav och Marie Mandelmann.

På Instagram har Bianca Wahlgren lagt upp en story där hon visar en gåva hon fått skickad till sig. Ett signerat exemplar av duons bok "Självhushållning på Djupadal".

”Hej Bianca! Man kan göra mycket på en balkong! Lycka till med din nya lägenhet och lycka till i livet! Ps. Hälsa mamma!”, skriver de ovanför sina signaturer. 

Och Wahlgren själv verkar road av svaret.

"Tack Marie och Gustav Mandelmann för min fina bok! Nu jäklar ska jag lära mig gilla växter och jord!”, skriver hon följt av en smiley som indikerar kyss.

"Mandelmanns gård" kammade hem storslam under Kristallen och vann bland annat pris som "Årets livsstilsprogram" och tittarnas pris som "Årets program", där även "Wahlgrens värld" var nominerat.

Dessutom blev Gustav och Marie Mandelmann "Årets tv-personligheter".

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.