Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Det fanns plats för en bebis till i våra hjärtan, men kroppen ville inte"

Foto: Cornelia Nordström
Foto: Cornelia Nordström
Foto: Sven Lindwall
Foto: Expressen

Sömnen blir lidande och ibland är Tilde de Paula Eby så stressad att minsta ljud gör ont i öronen.

Men hon är vaksam på kroppens signaler och tycker att hon får ihop tillvaron med elva timmars live-tv-sändning i veckan, tack vare benhårda prioriteringar, en jämställd man och barn som hjälps åt med familjens hushållsarbete.

– Amelia Adamo är en av anledningarna till att jag har fyra barn och det fanns plats för en bebis till i våra hjärtan, men kroppen ville inte, berättar "Let´s Dance"- och "Nyhetsmorgon"-programledaren i en stor intervju om hälsan och kärleken till arbetet och maken Thomas.

Hur mår du så här dagen efter en livesändning av ett av Sveriges största familjeunderhållningsprogram, "Let´s Dance"?

– Jag mår bra! Jag är lite mör efter en intensiv arbetsvecka med tidiga morgnar och sena kvällar, men glad! Jag får sovmorgon och kaffe på sängen av min man. Men det får jag faktiskt alltid när jag inte sänder… Alltså kaffe på sängen! Med "Let´s Dance"-sändningarna avrundar jag oftast en extremt intensiv arbetsvecka. Jag har ju Nyhetsmorgon två dagar i veckan, möte med förberedelser, research och manusskrivande för både "Nyhetsmorgon", "Let´s Dance" och "Läkarpodden". Dessutom händer det ibland att jag har andra uppdrag, som nu i veckan, när jag fick leda Jan Wallander-prisutdelningen på Stockholms nya Musikhögskola.

– Det är extra intensivt nu under påskveckan när vi sänder "Let´s Dance" både på skärtorsdagen och långfredagen, men jag ser till att försöka vara ledig på lördagar och söndagar. För att landa, återhämta mig och få tid utan stress med familjen. Men veckan efter "Let´s Dance" är avslutat sätter mina inspelningar med "Hela Sverige bakar" i gång. Det är tur att jag har ett roligt jobb som jag älskar och att jag har en familj som backar upp mig!


Terapin har gjort att Tilde de Paula Eby fortsätter att utvecklas som människa. "Jag vill vara en generös, snäll, förstående, empatisk människa som gör rätt val i livet av rätt skäl", säger hon.
Foto: Cornelia Nordström

Stina Wollter berättade att hennes sambo Mikael Olsson tar all markservice under "Let´s Dance"-racet, precis som många kvinnor gör för män i karriären. Hur gör Thomas och du just nu?

– Thomas tar alltid mycket av markservicen. Särskilt när jag har intensiva jobbperioder. Det är liksom självklart. Precis som det är självklart att jag gör det när han till exempel är ute och turnerar. Vi bråkar aldrig om vem som ska hämta, lämna, städa, plocka, handla, laga mat… Vi har en naturlig uppdelning där till exempel Thomas nästan alltid lagar mat, för han tycker att det är roligt. Medan jag tycker att det är roligt att plugga med ungarna och att sticka i väg på träning med dem. Jag är bra på att plocka disk och storstäda. Thomas är bra på att tvätta. Vi har inte ens diskuterat det, det är bara så att den som har tid gör det som behöver göras. Jag tror att det handlar om att vi vill hjälpa varandra. Jag vill ju underlätta för Thomas om jag kan, och han för mig. Jag vill att han ska må bra, att han ska vara lycklig, att han ska få göra sådant som han vill göra, att han ska få uppnå sina drömmar och mål. Och Thomas vill samma sak för mig! Så nej, vi bråkar inte om de sakerna. Om det inte skulle funka så löser vi det. Dessutom så är vi en stor familj – många som hjälps åt! Ungarna handlar, städar och fixar käk och barnvaktar småsyskon när det behövs! Många tror att det blir tuffare med många barn, och det kanske är så när de alla är små, men när de blir större blir vi ju fler som kan hjälpas åt.


LÄS MER: Tilde de Paula om svenskhet och den tuffa uppväxten


Hur gör du för att ta ansvar för dig själv i relationen och inte bli sur eller bitter? 

– Varför skulle jag vara sur och bitter? Jag är tacksam! Tacksam för att jag har en man som är den absolut bästa för mig, barn som mår bra och som jag har en nära och kärleksfull relation med, ett arbete som jag älskar att gå till… Livet drabbar ju alla från och till, ingen av oss är vaccinerad mot sorg eller svårigheter. Men eftersom jag vet att det är så så tar jag vara på livet när det faktiskt rullar på! Sorgen kommer: sjukdom, svårigheter och sämre tider. Men när det är bra så gäller det att njuta, att vara tacksam, och att rusta sig för det svåra, genom att ständigt arbeta med sig själv. Och just det – att känna tacksamhet, att inte hänga upp sig på de små sakerna, att rusta sig med kärlek och styrka – det tror jag att i alla fall jag har blivit bättre på med tiden. Att åldras har många fördelar. Detta är några av dem. Jag tror, i alla fall har det varit så för mig, att man blir lyckligare, lugnare, med åldern.


"Ju äldre jag blir desto lugnare känner jag mig med mitt utseende. Jag har slutat leta fel och gläds i stället åt att min man alltid får mig att känna mig så vacker", berättar Tilde de Paula Eby för Expressens Karin Sörbring
Foto: Cornelia Nordström

När man träffar Thomas och dig är så ser ni nyförälskade ut. Det strålar verkligen om er. Hur gör ni för att få relationen att fungera så bra? 

– Vi är fortfarande förälskade! Jag älskar och respekterar den här människan något så obeskrivligt mycket! En del av anledningen till det är att, och det här kanske låter helt egoistiskt, men en del av anledningen till att jag älskar och respekterar honom så mycket är att han älskar och respekterar mig så mycket. Förbehållslöst. Det är en gåva att kunna, eller kanske snarare att våga, älska på det sättet. Jag vågar vilja hans bästa för att jag känner mig så trygg i att han vill mitt bästa.

Amelia Adamo tjänar bättre än Lucio som är frisör och Camilla Läckberg har högre inkomst än sin sambo Simon. Traditionellt tjänar män i Sverige bättre än kvinnor. Hur ser du på detta och hur gör ni i er relation?

– Vi är ett team. Vi vill uppleva saker tillsammans. Vi vill se världen, förverkliga våra drömmar. Vi vill att våra barn ska växa upp till starka, goda människor. Vi vill njuta och vi vill dela med oss av det vi har. Vem som hämtade flest gånger på förskolan, vem som arbetade flest timmar eller vem som drog in mest pengar är liksom inte riktigt intressant, så länge vi känner att vi lever det liv vi vill leva.


Vid förra intervjun som Karin Sörbring gjorde med Tilde behövde fotograf Cornelia Nordström skärma av det skarpa solljuset. Tilde hoppade smidigt upp på bordet och fällde upp ett parasoll.
Foto: Cornelia Nordström

Tilde de Paula: "Jag prioriterar inte bort familj eller barn för jobb"


Har ni fått några reaktioner från omgivningen på att ni lever jämställt och inte alltid har de traditionella könsrollerna?

– Haha… Inte jag! Men jag vet inte om Thomas fått några gliringar, inga han brytt sig om i alla fall. Men jag prioriterar faktiskt inte heller bort familj eller barn för jobb, som några verkar tro. Jag prioriterar snarare bort mig själv på så sätt att jag inte har några fritidsintressen och att jag inte träffar särskilt mycket vänner eller hinner gå kurser eller annat kul som andra kanske hinner. Jag går nästan aldrig på mingel, fester eller premiärer. Det jag gör är att hänga med min familj. Eller så jobbar jag. Det är det valet jag gjort under den här perioden av mitt liv. Barnen kommer växa upp och få sina egna liv på ett helt annat sätt än när de är små, och då kommer jag säkert få en massa tid över till att träffa vänner, lära mig nya saker och åka på träningsresor.

Du pratade i din och doktor Mikael Sandströms "Läkarpodden" om hur lite sömn det blir för dig?

– Jag sover för lite. Men jag jobbar verkligen på det! Jag vill ju hjälpa ungarna med läxorna och prata med dem och hänga på vardagkvällarna… Men när jag gör "Nyhetsmorgon" försöker jag ändå komma i säng till 22. Och jag har blivit mycket bättre på att ta en powernap när jag jobbat klart, innan eftermiddagen sätter i gång med hämtning, middag, träningar och så vidare.

Berätta mer om dessa powernaps?

– När jag är ute på inspelning och har långa inspelningsdagar, upp emot sextontimmarsdagar som jag varvar med att gå upp 03.00 för att sända "Nyhetsmorgon" live fyra timmar på morgonen, då har jag en talang som räddar mig: powernapsen. Då blir jag powernaps-drottning! Så fort det är lunch eller middag på inspelning så lägger jag mig och slumrar till. Helt ljuvligt!


Tilde om stressymptomen


Hur reagerar din kropp på stress?

– Jag tror att min kropp hanterar stress ganska bra, men nu har jag märkt att jag ibland fått mer problem med sömnen. Jag har ibland svårt att somna fast jag är trött, för att det är så mycket som snurrar i huvudet. Jag har ibland vaknat på nätterna och inte kunnat somna om, så oerhört tydligt stressymptom så det nästan är fånigt! Jag biter ihop käkarna när jag sover så att jag typ har ont när jag vaknar och jag har fått något som tydligen kallas stressöra, haha… Det är att jag blir extremt ljudkänslig när jag är för trött. En gaffel som åker i golvet låter så högt så det gör ont i örat. Men - jag vet ju detta och drar i handbromsen när det händer. Blir noggrannare med återhämtning och duktigare på att säga nej! Att säga nej är förresten något jag tränat på, men som jag behöver bli bättre på!

– Men sedan är faktiskt jag och Thomas väldigt bra på att kompensera stress med lugn och njutning. Vi träffas ofta och käkar lunch, tar en avstickare till vår lägenhet i Palma några dagar, tar promenader tillsammans, bokar in oss på hotell någon natt utan särskild anledning.


Musikern Thomas de Paula Eby, 36, och Tilde de Paula Eby, 44. "Jag älskar och respekterar den här människan något så obeskrivligt mycket!", säger Tilde om maken.
Foto: Sven Lindwall

På vilket sätt involverar du barnen i familjens hushållsarbete?

– Barnen är en del av familjen, en del av hemmet och en del av hushållet. Att servera dem allt tror jag bara är att göra dem en otjänst. Hur ska grabbarna till exempel lära sig att de har ett lika stort ansvar för hemmet som jag eller deras syster, eller deras partners, om vi inte lever så? De städar sina egna rum, inklusive att byta lakan, dammsuga, svabba och så vidare. De tvättar sina egna kläder. De ansvarar för olika delar av det som behöver göras i resten av lägenheten, de handlar och de hjälper till att passa småsyskonen. De hjälper till med hämtning ibland också, men deras primära ansvar i familjen är att sköta plugget och att hjälpa och stötta varandra.

Amelia Adamo sade när hon intervjuades i samband med sin 70-årsdag att det enda hon ångrade var att hon inte skaffat fler barn. Du har vågat fyra gånger, trots att du inte haft vanliga trygga anställningar där man har en lång och betald föräldraledighet?

– Gud, vad roligt att du tog upp just Amelia Adamo i det här sammanhanget! Hon är nämligen en av de två stora anledningarna till att jag har fyra barn. Hon och det faktum att jag ser vartenda barn som en gåva och att jag när en obotlig tro på att allt alltid löser di. Jag träffade Amelia för många, många år sedan och då sade hon att det enda hon ångrade i sitt fantastiska liv var att hon inte skaffat fler barn när hon kunde. Varje gång jag blivit gravid eller undrat över om det är riktigt klokt och ansvarsfullt att skaffa fler barn så har hennes ord klingat i mitt minne. Jag är helt säker på att hennes ord där och då gav mig modet att skaffa alla mina barn, utan vilka livet skulle vara så obeskrivligt mycket mindre för mig.


Tilde de Paula Eby på Gröna Lund med två av de fyra barnen Naemi och Ilyah, i dag 12 respektive 5 år.
Foto: Expressen

"Jag hade önskat mig ett barn till", säger Tilde de Paula


I din och min ålder kan det vara känsligt att prata om barnlängtan eftersom allt inte går att styra över, men du har i tidigare intervjuer hintat om att du inte hade haft något emot att få uppleva bebistiden en femte gång?

– Fast det tycker jag inte är känsligt, inte för mig. Herregud, jag har fyra barn. Men absolut. jag hade önskat mig ett barn till! Det fanns plats för en bebis till i mitt hjärta och det fanns en längtan hos hela familjen efter en liten, men som du själv säger, det är inget man kan ta för givet överhuvudtaget och särskilt inte i min ålder. Det blev ingen bebis till. Det är synd. Ilyah, 5, sade så sent som häromdagen att han ville ha en liten bebis. Och så sade han ”har du verkligen slut på ägg mamma?”. Det fanns plats för en bebis till i våra hjärtan, men kroppen ville inte. Och jag kan inte säga att det är någon stor sorg, jag är så tacksam för de fyra jag har, men det är en liten saknad efter något som inte blev.


LÄS MER: Tilde de Paulas tårar för den döende vännen


På Instagram skojade du i fjol om att någon kommenterat att du såg gravid ut: - "Jag fattar ingenting? #busted #integravid #mätt" - och så poserade du med en boll som putade ut innanför den gröna tröjan? 

– Ja. Det var väl en kommentar till alla dem som frågat, antytt eller tyckt att jag har blivit tjockare. Min vikt är min ensak. Och att antyda att jag skulle se gravid ut när jag på någon bild har lite mage, är 40+ och fyrbarnsmamma – det tycker jag bara är trams. Jag ser ut som jag gör. Jag är frisk och stark. Och jag är bekväm med min kropp. I dag. Och för 10 kilo sedan. Det är liksom… ointressant! Och larvigt. Jag är ingen lång, modellslank människa. Men jag är snäll, stark, jämställd mamma, omtänksam fru, vän, lojal, arbetsvillig… Det är mycket viktigare tycker jag!


Tilde de Paula Eby har belönats med tv-priset Kristallen för sina insatser i "Hela Sverige bakar".
Foto: Sven Lindwall

Hur gör du för att behålla det jobb som så många i medie-Sverige så hett åtrår?

– Hahaha! Jag tänker inte så! Tvärtom! Jag arbetar med att försöka coacha yngre, duktiga tjejer som jag tror kan komma att passa jättebra till att ta över min roll! Den som förtjänar jobbet ska ha det, oavsett om det är jag eller någon annan. Jag håller inte på och lägger en massa tid och energi på att oroa mig för konkurrens eller karriär.

Du hyllar ofta andra kvinnor, såväl muntligt som på exempelvis Instagram?

– Jag tycker det är viktigt att vi kvinnor stöttar varandra. För mig är det ett av de viktigaste yrkesmässiga fundamenten.

Känner du någonsin av vassa armbågar?

– Jag bryr mig inte om hur andra väljer att göra, det är inte det intressanta. Det viktiga är att jag vill vara stöttande och att jag vill premiera systerskap. När någon stöttar mig så lägger jag den människans kärlek på en särskild plats i mitt hjärta. Jag glömmer aldrig en klapp på axeln, en kram eller ett gott råd från en kvinnlig kollega. Men de med vassa armbågarna faller ur mitt minne på en sekund!


Tilde: "Att prata om sex ur en privat aspekt vill jag inte göra av respekt för min man"


Avsnitt 27 av din och doktor Mikael Sandströms "Läkarpodden" handlade om sex, lust, kåthet, orgasmer, fantasier. Varför är det viktigt att prata om sexuell hälsa? 

– Men allt hänger väl ihop? Sex är en del av livet, precis som sömn, hormoner, psykisk hälsa eller mat. Jag tycker inte att det är särskilt svårt att prata om någonting egentligen. Det är klart att vissa saker är privata. Det finns något slags gräns för när att prata om det gör det till något annat än det fina intima det är. Men att prata om sex i förhållande till människans mående tycker jag inte är svårt. Att prata om sex ur privat aspekt vill jag inte göra av respekt för min man, av respekt för mina nära och kära – och framför allt av respekt för mig själv. Att gränslöst dela med sig av allt i mitt liv är inget jag skulle må bra av. Gränslöshet överhuvudtaget är inget jag mår bra av. Men vi är alla olika, tack och lov!

Hur gör du med kosten?

– Jag går inte på några dieter. Är det något jag lärt mig så är det att dieter är dåliga och att de dessutom inte fungerar annat än kortsiktigt. Jag försöker välja rätt – oftast! Jag äter helst vegetariskt, men kan också äta kyckling och fisk. Men aldrig kött. Jag dricker väldigt sparsamt, men kan ibland ta ett glas rött eller ett glas bubbel. Och någon gång blir det salsafest med drinkar.

– Jag äter godis och chips, men inte varje dag. Jag väljer rätt oftast, det är mitt förhållningssätt. Och jag gillar att träna. Så jag är stark, uthållig och sund. Jag har inte lika platt mage som när jag var yngre, inte lika slanka lår. Men jag är starkare, sundare och gladare än jag var då!

Och så prioriterar du löpning, ibland med Thomas?

– Ja, just nu rör jag på mig så ofta jag kan och oftast blir det nog i snitt fyra gånger i veckan. Snabbast och enklast är det att springa, så det blir mer av det och mindre av styrketräning. Jag tycker om att variera mig. Att cykla, spela padel, simma, springa… Olika är kul tycker jag!


Tilde har med åldern fått bättre självkänsla


Vad tycker du om utseendefixeringen i yrket?

– Jag får hjälp med kläder och smink till mina olika program, så jag får känna mig så fin, flera gånger i veckan. Men det gör egentligen att jag bara vill sluska runt i mjukiskläder och osminkad resten av tiden. Och ju äldre jag blir desto lugnare känner jag mig med mitt utseende. Jag har slutat leta fel och gläds i stället åt att min man alltid får mig att känna mig så vacker oavsett vad jag har på mig eller om jag är sminkad eller inte. Jag tror faktiskt att jag med åldern fått en bättre självkänsla. Och att jag blivit snällare mot mig själv. Och gladare! En av de viktigaste sakerna när det gäller mitt yrke och utseendefixeringen, eller egentligen när det gäller mediers utseendefixering överhuvudtaget, är att inte jämföra sig med andra. Det är hopplöst. Man ser bara det ljuvliga hos alla andra och bristerna hos sig själv. Helt idiotiskt. Det är bättre att jämföra sig med sig själv. Och att glädjas med andra som mår bra, har framgång och är vackra som människor.


"David och jag har känt varandra i 20 år och alltid tyckt om varandra och gillat att jobba ihop. Jag har den största respekt för honom och han för mig", säger Tilde de Paula.
Foto: Olle Sporrong

Du har gått i terapi flera gånger. Vad har det gett?

– Att jag aldrig slutar försöka utvecklas som människa. Det är bra på alla tänkbara sätt. Jag vill vara en generös, snäll, förstående, empatisk människa som gör rätt val i livet av rätt skäl. Jag vill vara en människa med integritet och självrespekt. Jag vill vara en människa som vet var gränsen går och som inte är rädd för att markera den. Terapi har hjälpt mig att komma närmare den jag vill vara.

Nyligen instagrammade du om att åldrande har oförtjänt dåligt rykte och exemplifierade med två bilder på dig med 20 års mellanrum där du skrev "Same same.. But different. Äldre. Och lyckligare"?

– Jag älskar att bli äldre! Älskar! Att vara barn är, enligt min erfarenhet, så överskattat, ha ha ha… Jag har turen att vara frisk. Jag mår bra. Jag arbetar med något jag älskar. Jag är omgiven av människor jag älskar, som älskar mig. Jag är mindre orolig för vad omgivningen ska tycka, min kompass är inte andras åsikter utan min egen värderingsgrund. Så ja, jag tycker om att bli äldre.


Följ Expressen Nöje på Facebook!

FAKTA

NAMN: Anatilde Jane de Paula Eby.

ÅLDER: 44.

YRKE: Journalist, programledare, författare.

BOR: Lägenhet i Vasastan i Stockholm.

FAMILJ: Maken Thomas de Paula Eby, 36, musiker. Barnen Elian, 17, och Zion, 15, Naemi, 12 (från tidigare relationer) och Ilyah, 5 (med Thomas).

INKOMST: 1 405 000 kronor (2013).

FÖDD OCH UPPVUXEN: Född i Chile som lillasyster till en fyra år äldre bror. Familjen flydde vid militärkuppen 1973 till Sverige och bodde sedan i Uppsala. Fyra yngre halvsyskon.

UTBILDNING: Journalistlinjen på Södra Vätterbygdens folkhögskola (1994-96).

KARRIÄR: Sålt motorsågar, varit pizzabagare och arbetat som lokalvårdare. Reporter, researcher, scripta och manusskribent för Kanal 5:s underhållningsprogram "Måndagsklubben", lokal-tv-stationen "TV4 Uppland", programvärd för ungdomsprogrammet "Fredagspuls" (1997-1998), programledare i "Nyhetsmorgons" barn- och ungdomsprogram "Proppen" (bevakade filmer, spel och musik), resereporter för TV4:s reseprogram "När & Fjärran", hälsoprogrammet "Frivolt"/"Bitch", programledare i SVT:s "Cirkusprinsessan", "TV4 Nyhetsmorgon" (2002-), "Nyhetsmorgon söndag" (2005-), TV4:s dokumentärserie "Spårlöst" (2008), "Kändisdjungeln" (2009), Programvärd för tv-pris-galan "Kristallen", "Bara Barngalan" och "Humorkväll", julvärd i TV4:s "Julstugan", "Saknad", "Valpassagen", "Nyhetsmorgon – Valflyget", Alpina VM i Åre (2007), fotbolls-VM i Brasilien (2014), intervju med prins Carl Philip och Sofia (2015). Boken "Gummimammor, plastpappor och bonusbarn" tillsammans med Birgitta Klang (2006). Aftonbladets tv-pris för "Sveriges bästa kvinnliga programledare" (2007). Tv-priset Kristallen (för "Hela Sverige bakar", 2015). Memoarboken "Tiden läker inga sår" (Bokförlaget Forum, 2015).

AKTUELL: Programleder dubbla avsnitt av "Let´s Dance" på skärstorsdagen och långfredagen och "Nyhetsmorgon" i TV4 och "Läkarpodden" med doktor Mikael Sandström.

GODA EGENSKAPER: "Bryr mig om människor och försöker vara snäll".

SÄMRE EGENSKAPER: "Bryr mig lite för mycket, så att jag blir hudlös och sårbar".

HISSAR: "Snällhet".

DISSAR: "Av princip så dissar jag aldrig".

PS Så var intervjun

Tilde de Paula och jag träffades första gången 2003 då jag fick följa henne inför och under sändningen av "Nyhetsmorgon". Hon var kristallklar i huvudet och sprudlande redan klockan tre på morgonen. Vi känner varandra privat från en mejlinglista och därför vet jag att Tilde lever som hon lär. Hon är extremt omtänksam. Det spelar ingen roll om det är julafton eller mitt i natten: Tildes dörr och hjärta står alltid öppna för behövande, samtidigt som hon lyckas med konststycket att ha integritet. Jag har aldrig hört henne säga ett ont ord om någon. Däremot delar hon generöst med sig av yrkeskunskap, kontakter, privata erfarenheter och råd (när sådana efterfrågas) - och berömmer och uppmärksammar alla runtomkring. Att hon fått tv-priset Kristallen, gett ut hyllade boken "Tiden läker inga sår", rott hem intervjun med prinsparet inför Carl Philips och Sofias bröllop och är en av få som lyckas med konststycket att programleda såväl några av Sveriges största nöjesproduktioner som "Nyhetsmorgon" känns helt logiskt och gudomligt rättvist.

Fakta/Tildes arbetsvecka

"Måndagar: Möten och förberedelser inför veckan "Nyhetsmorgon" och "Let´s Dance".

Tisdagar: "Nyhetsmorgon" och "Läkarpodden".

Onsdagar: "Nyhetsmorgon", möten, inspelningar för "Let´s Dance" eller "Hela Sverige bakar" om det behövs eller förberedelser inför andra uppdrag.

Torsdagar: Förbereder "Let´s Dance" som sänds på fredagar.

Lördag och söndag: Försöker vara ledig. "När inspelningarna av "Hela Sverige bakar" drar i gång på allvar är jag antingen ute på Taxinge och spelar in eller i stan och sänder "Nyhetsmorgon". Då är det inga lediga helger utan full rulle hela vägen in i midsommarhelgen!"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.