Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Det betyder David Beckhams tatueringar

Nu visar David Beckham upp sin nygaddade kropp på stranden. Foto: Dobn Guts
Foto: Dobn Guts
Foto: Dobn Guts
Foto: Dobn Guts

David Beckham har redan kroppen full av tatueringar.

Men nu har han ännu en gång ristat in bläck i huden - för att hylla föräldrarna Sandra och Ted.

Brittiska tidningen The Sun publicerar bilder på fotbollsspelarens nytatuerade bringa. Trots att flera tatueringar redan pryder hans bröst har han lyckats få plats med orden "Mum & Dad" över den västra bröstkorgen.

Hyllningen till föräldrarna Sandra och Ted avslöjade David Beckham, 39, under en tur till stranden i Malibu tillsammans med sonen Cruz, 7. Beckham sågs på stranden, filmandes Cruz medan han tog surflektioner.

Beckham har redan resten av familjen; barnen Brooklyn, 15, Romeo, 12, Cruz och Harper, 3, och hustrun Victoria, 40, intatuerade på olika delar av kroppen. Hustruns namn är tatuerat i hindi på underarmen, men är enligt rapporter felstavat och betyder i stället Vihctoria, skriver The Sun.

"En skilsmässa är alltid tuff"

David pratar ofta om hur nära han är sina föräldrar, så att han har valt att föreviga dem på sin bröstkorg är kanske inte så konstigt. Föräldrarna skildes 2002 och fotbollsspelaren har medgivit att det var en svår tid för honom.

– En skilsmässa är alltid tuff. Jag har lyckats kontrollera allt i mitt liv men deras skilsmässa är det enda jag inte har kunnat kontrollera.

– Men jag kommer aldrig att hålla någonting emot min pappa. Han är som jag är. Jag har fått min envishet från min pappa och min tillgivenhet från min mamma. Han är tuff när han behöver vara det men han har också en mjuk sida.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.