Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dermot Clemenger tillbaka i ”Let's dance”

Deremot Clemenger är tillbaka efter att han tvingades lämna Let's dance 2016.Foto: OLLE SPORRONG
Dermot tillsammans med före detta jurymedlemmarFoto: OLLE SPORRONG

Dermot Clemenger är tillbaka som jurymedlem i kvällens Let's dance. 2016 blev han tvingad att lämna programmet och ersattes av Cecilia Lazar.
– Det känns väldigt roligt, men samtidigt lite konstigt, säger Dermot Clemenger.

TV4 berättar att Ann Wilson tvingas stanna hemma under kvällens Let's dance på grund av sjukdom. Något som innebär en comeback för Dermot Clemenger.

- Ann har tyvärr blivit krasslig och är inte på plats i kväll, Tony och Cecilia får i stället sällskap av Dermot Clemenger. Vi är väldigt glada och tacksamma att Dermot kunde lösa och hoppa in med så kort varsel, säger Anika Beclijevski, producent för Let's dance till TV4.

LÄS MER: Dermot Clemenger lämnar "Let's Dance" 

Dermot Clemenger är taggad inför kvällen även om han tycker att det är tråkigt att hans före detta kollega tvingas stanna hemma.

– Det är tråkigt att Ann blev sjuk, men jag ser verkligen fram emot att delta i kväll. Även om det kommer att kännas lite konstigt att sitta där med Tony och Cecilia, säger han. 

Blev tvingad att lämna

Den tidigare jurymedlemmen blev petad från programmet 2016 och har sedan dess gjort en helomvändning i sin karriär. Både som medium i "Det okända" och i sin karriär som artist.
– Jag har gjort mycket sedan jag slutade på Let's dance, just nu driver jag två dansstudios och är glad för min första soloskiva som släpptes i början av året, säger han. 

LÄS MER: Dermot Clemenger blir medium i "Det okända" 

Dermot Clemenger har tidigare berättat om samtalet från TV4 som ansåg att han inte levererat som han skulle under föregående år. Han hade då varit jurymedlem sedan 2006 när programmet började sändas. Cecilia Lazar fick ersätta honom.

– Det är klart att det är lite nervöst att vara med igen, men jag har samtidigt deltagit i tio år så det blir bra, säger han.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.