Live-published photos and videos via Shootitlive

Johnny Depp på väg till båten Foto: / Pelle T Nilsson/Stella Pictures/2135Johnny Depp på väg till båten Foto: / Pelle T Nilsson/Stella Pictures/2135
Johnny Depp på väg till båten Foto: / Pelle T Nilsson/Stella Pictures/2135
Johnny Depp på väg till båten Foto: Sven LindwallJohnny Depp på väg till båten Foto: Sven Lindwall
Johnny Depp på väg till båten Foto: Sven Lindwall
Johnny Depp går ombord Foto: Lars Höglund/Eyewitness Picture / LARS HÖGLUND/EYEWITNESS PICTURE EYEWITNESS PICTUREJohnny Depp går ombord Foto: Lars Höglund/Eyewitness Picture / LARS HÖGLUND/EYEWITNESS PICTURE EYEWITNESS PICTURE
Johnny Depp går ombord Foto: Lars Höglund/Eyewitness Picture / LARS HÖGLUND/EYEWITNESS PICTURE EYEWITNESS PICTURE
Johnny Depp går ombord Foto: Sven LindwallJohnny Depp går ombord Foto: Sven Lindwall
Johnny Depp går ombord Foto: Sven Lindwall

Depp tog båten till Gröna Lund-konsert

Publicerad

Det var långa köer till spelningen med bandet Hollywood Vampires.

Johnny Depp anlände till Gröna Lund med båt inför spelningen med Alice Cooper och Joe Perry.

I kväll 20.00 ställde sig bandet Hollywood Vampires med världsstjärnorna Johnny Depp, Alice Cooper och Joe Perry, på Stora scenen på Gröna Lund.

Runt 17-tiden var köerna drygt 100 meter långa, och området fylldes snabbt upp av besökare som ville se världsstjärnorna i bandet Hollywood Vampires.

Besökarna visiterades innan de gick in på området.

– Nu har jag inte varit ute vid entrén, men så blir det ju när det är en stor konsert. Det blir lite köer, men det rullar på, säger Annika Troselius, pressansvarig på Gröna Lund.

 

LÄS MER: Johnny Depp i Sverige inför spelning

 

Backstageområdet avspärrat

Johnny Depp och Joe Perry åkte till Gröna Lund med båt. De åkte utmed Strandvägen och förbi Junibacken och Vasamuséet.

Backstageområdet spärrades av tidigare för att skydda världsstjärnorna vid ankomsten. Dessutom sattes det upp ett svart skynke så att det blev mindre insyn.

– Det finns ett backstageområde bakom scenen. Backstageområdet är avspärrat redan. Så är det alltid på Stora scenen-konserter, säger Annika Troselius.

Tommy Henriksen: "Älskar Stockholm"

Hollywood Vampires-medlemmarna anlände i Stockholm tidigare under måndagen och har befunnit sig på Grand Hôtel.

– Vi älskar Stockholm och har alltid det underbart här, sa Tommy Henriksen, gitarrist i Hollywood Vampires, tidigare under dagen.

 

LÄS MER: Höjd säkerhet inför Depps Sverigespelning

 

Johnny Depp anklagas för misshandel

Johnny Depp har de senaste dagarna varit i blåsväder då han anklagas för att ha misshandlat sin fru Amber Heard, som nyligen lämnade in en skilsmässoansökan, vid flera tillfällen under förhållandet.

– Min kompis Johnny mår bra, sa Tommy Henriksen.

Han menade då att rubrikerna de senaste dagarna inte har påverkat Johnny Depp.

– Nej, det gör de inte, säger Tommy Henriksen.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag