Skådespelaren Johnny depp gav sig på president Donald Trump under sitt framträdande på Glastonbury-festivalen i Somerset, England. Foto: NIGEL RODDIS / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNSkådespelaren Johnny depp gav sig på president Donald Trump under sitt framträdande på Glastonbury-festivalen i Somerset, England. Foto: NIGEL RODDIS / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Skådespelaren Johnny depp gav sig på president Donald Trump under sitt framträdande på Glastonbury-festivalen i Somerset, England. Foto: NIGEL RODDIS / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
"När var det senast som en skådespelare lönnmördade en president?", frågade han sig Foto: AFLO / SPLASH / AFLO / SPLASH /IBL SPLASH NEWS"När var det senast som en skådespelare lönnmördade en president?", frågade han sig Foto: AFLO / SPLASH / AFLO / SPLASH /IBL SPLASH NEWS
"När var det senast som en skådespelare lönnmördade en president?", frågade han sig Foto: AFLO / SPLASH / AFLO / SPLASH /IBL SPLASH NEWS

Depp skämtade om att lönnmörda Trump

Publicerad

Skådespelaren Johnny Depp är i England för att presentera sin nya film men fick mest uppmärksamhet när han plötslig gav sig på Donald Trump.

– När var det senast som en skådespelare lönnmördade en president?, frågade han sig, skriver USA Today.  

Johnny Depp är på plats i Somerset i England för att presentera sin film från 2004 – "The Libertine". Filmen har spelats in i just Somerset-området.

Under torsdagskvällen pratade han inför publiken på Glastonbury-festivalen, en stor årlig musikfestival som hålls i Somerset, och det var i samband med det framträdandet som han tog till orda om den amerikanske presidenten Donald Trump.

– Kan vi få Trump att komma hit?, frågande han sig, skriver USA Today.

Johhny Depp skämtade om att lönnmörda president Donald Trump. Foto: PAUL RUBENS / POLARIS POLARIS IMAGES

Depp skämtade om att lönnmörda Trump

Johnny Depp fortsatte:

– Jag tror han behöver hjälp.

– Det här kommer att hamna i pressen och det kommer att bli hemskt. Men jag gillar att ni alla blir en del av det. När var det senast som en skådespelare lönnmördade en president?, frågade skådespelaren sig, enligt USA Today. 

Depp: "Jag försörjer mig på att ljuga"

Han tillade att det var ett tag sedan och "kanske dags". 1865 sköt skådespelaren John Wilkes Boots ihjäl president Abraham Lincoln under ett teaterbesök.

54-åringen "Pirates of the Caribbean"-stjärnan fortsatte sedan säga att han inte är skådespelaren utan bara någon som försörjer sig på att ljuga.

Johnny Depp och ex-frun Amber Heard.Foto: GLENN HUNT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Depp anklagade för misshandel av ex-frun

Johnny Depp har skapat stora rubriker den senaste tiden med anledning av den smutsiga skilsmässan mellan honom och ex-frun Amber Heard.  Amber Heard har anklagat Johnny Depp för att ha misshandlat henne vid flera tillfällen under äktenskapet, bland annat ska han ha slagit sin hustru i ansiktet med en Iphone.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag