Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Depp skämtade om att lönnmörda Trump

Skådespelaren Johnny depp gav sig på president Donald Trump under sitt framträdande på Glastonbury-festivalen i Somerset, England.
Foto: NIGEL RODDIS / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
"När var det senast som en skådespelare lönnmördade en president?", frågade han sig
Foto: AFLO / SPLASH / AFLO / SPLASH /IBL SPLASH NEWS

Skådespelaren Johnny Depp är i England för att presentera sin nya film men fick mest uppmärksamhet när han plötslig gav sig på Donald Trump.

– När var det senast som en skådespelare lönnmördade en president?, frågade han sig, skriver USA Today.  

Johnny Depp är på plats i Somerset i England för att presentera sin film från 2004 – "The Libertine". Filmen har spelats in i just Somerset-området.

Under torsdagskvällen pratade han inför publiken på Glastonbury-festivalen, en stor årlig musikfestival som hålls i Somerset, och det var i samband med det framträdandet som han tog till orda om den amerikanske presidenten Donald Trump.

– Kan vi få Trump att komma hit?, frågande han sig, skriver USA Today.

Johhny Depp skämtade om att lönnmörda president Donald Trump.
Foto: PAUL RUBENS / POLARIS POLARIS IMAGES

Depp skämtade om att lönnmörda Trump

Johnny Depp fortsatte:

– Jag tror han behöver hjälp.

– Det här kommer att hamna i pressen och det kommer att bli hemskt. Men jag gillar att ni alla blir en del av det. När var det senast som en skådespelare lönnmördade en president?, frågade skådespelaren sig, enligt USA Today. 

Depp: "Jag försörjer mig på att ljuga"

Han tillade att det var ett tag sedan och "kanske dags". 1865 sköt skådespelaren John Wilkes Boots ihjäl president Abraham Lincoln under ett teaterbesök.

54-åringen "Pirates of the Caribbean"-stjärnan fortsatte sedan säga att han inte är skådespelaren utan bara någon som försörjer sig på att ljuga.

Johnny Depp och ex-frun Amber Heard.
Foto: GLENN HUNT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Depp anklagade för misshandel av ex-frun

Johnny Depp har skapat stora rubriker den senaste tiden med anledning av den smutsiga skilsmässan mellan honom och ex-frun Amber Heard.  Amber Heard har anklagat Johnny Depp för att ha misshandlat henne vid flera tillfällen under äktenskapet, bland annat ska han ha slagit sin hustru i ansiktet med en Iphone.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.