Johnny Depp och Amber Heard skiljer sig efter 15 månader som gifta. Foto: Tristan Gregory / CAMERA PRESS/TRISTAN GREGORY/BULLS 0008VDPUJohnny Depp och Amber Heard skiljer sig efter 15 månader som gifta. Foto: Tristan Gregory / CAMERA PRESS/TRISTAN GREGORY/BULLS 0008VDPU
Johnny Depp och Amber Heard skiljer sig efter 15 månader som gifta. Foto: Tristan Gregory / CAMERA PRESS/TRISTAN GREGORY/BULLS 0008VDPU
Här syns de på premiären för "The Danish Girl". Foto: Christine Pettinger / GETTY IMAGES EUROPEHär syns de på premiären för "The Danish Girl". Foto: Christine Pettinger / GETTY IMAGES EUROPE
Här syns de på premiären för "The Danish Girl". Foto: Christine Pettinger / GETTY IMAGES EUROPE

Depp och Heard skiljer sig – efter 15 månader

Publicerad

Efter bara 15 månader som gifta skiljer sig nu Johnny Depp, 52, och Amber Heard, 30.

Heard uppges ha skickat in papprena två dagar efter Depps mammas död.

Anledningen ska vara "oförsonliga skillnader".

Skådespelarna Johnny Depp och Amber Heard träffades när de spelade in filmen "The Rum Diary" tillsammans. För 15 månader sedan gifte de sig under stort hemlighetsmakeri. Men nu har de alltså skilt sig, uppger TMZ.

30-åriga Amber Heard ska ha skickat in skilsmässopappren den 20 maj och uppgett att "oförsonliga skillnader" är anledningen bakom uppbrottet efter den korta tiden som gifta. Två dagar tidigare uppges dessutom Johnny Depps mamma, Betty Sue Palmer, ha avlidit.

Enligt sajtens källor ska det inte finnas något äktenskapsförord och 52-årige Depp vill att domaren nekar det underhållsbidrag som Amber Heard har begärt.

"Pirates of the Caribbean"-skådespelaren har anlitat Laura Wasser som sin advokat. Hon har tidigare har representerat bland andra Kim Kardashian och Kris Jenner.

Uppmärksammad ursäkt

Depp och Heard uppmärksammades tidigare i år då de åtalades för att ha fört in hundar illegalt i Australien. Efter det tvingades de två att spela in en offentlig ursäkt till landet.

Mitt i sorgen är Johnny Depp just nu aktuell med filmen "Alice Through the Looking Glass" och har spelat in en ny "Pirates of the Caribbean"-film som kommer på bio under nästa år.

Amber Heard har haft roller i filmer som "The Danish Girl" med Alicia Vikander och "Zombieland". Framöver kommer hon dessutom att synas i den efterlängtade superhjältefilmen "Aquaman".

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag