Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Denise Rudbergs lycka – gifte sig i hemlighet

Denise Rudberg: Jag inspireras av P3
Denise Rudberg Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Denise Rudberg och Henrik Blomquist. Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZ
Foto: Instagram

Författaren Denise Rudberg har gift sig med kärleken Henrik Blomquist, i en privat ceremoni i Stockholms stadshus.

Nu berättar Rudberg om den kärleksfulla dagen, som hon hållit hemlig i flera veckor.

”En kort och saklig ceremoni, men väldigt stämningsfull. Därefter tog vi vår båt ut till vårt lantställe där barnen väntade och vi åt en gemensam brakmiddag”, skriver Denise Rudberg i ett mejl.

Succéförfattaren Denise Rudberg, 48, har sagt ja till sin kärlek Henrik Blomquist, 48.

Det var i våras som Denise Rudberg friade, efter att paret hade firat sex år tillsammans, och den 20 juli gjorde paret slag i saken och gifte sig i en intim ceremoni på Stockholms stadshus.

Men författaren valde att hålla livet som nygift hemligt i några veckor, innan hon på onsdagen berättade om bröllopet på Instagram.

”Lördagen den 20 juli gifte vi oss i Stockholms stadshus, en strålande vacker sommardag. Hela staden var proppfull med turister och temperaturen steg upp mot trettio grader”, skriver Rudberg på Instagram, till en glad bild på henne och maken.

Men allt gick inte riktigt som paret hade tänkt sig under bröllopet. Först dök inte vigselförättaren upp, vilket tvingade dem att vänta på en jourhavande innan de kunde gifta sig. Dagen därpå upptäckte Rudberg också en detalj i sina kläder, som hon inte hade räknat med.

”Dagen efter när jag dock kollade igenom de få bilderna vi fått till så insåg jag felet. Jag gifte mig i något som såg EXAKT ut som en karatedräkt! I vanliga fall brukar man titta på trettio år gamla bröllopsbilder och skämmas en smula över dåtidens modeval. För mig tog det mindre än 24 timmar”, skriver hon skämtsamt.

Intima ceremonin – ”Bara vi två”

I ett mejl till Expressen berättar Denise Rudberg mer om sin intima bröllopsdag.

”Det var bara vi två, våra vittnen var anställda från Stadshuset. Vi tog en Voi ner på stan, åt en härlig lunch på restaurang Milles och sedan en taxi till Stockholms Stadshus”, berättar hon.

Efteråt firade de nyblivna makarna med sina barn.

”En kort och saklig ceremoni, men väldigt stämningsfull. Därefter tog vi vår båt ut till vårt lantställe där barnen väntade och vi åt en gemensam brakmiddag. Hur härligt som helst, en fantastisk dag som innehöll allt vi värderar högt i livet”.

https://www.instagram.com/p/B1IttvCAeny/?igshid=b4nq22jnf8xt
PROGNOS: Så blir vädret närmaste dagarna