Krista Siegfrids körde på v-ringningen. Foto: Sven LindwallKrista Siegfrids körde på v-ringningen. Foto: Sven Lindwall
Krista Siegfrids körde på v-ringningen. Foto: Sven Lindwall
Så även Molly Pettersson Hammar med sin djupa v-ringning. Foto: Sven LindwallSå även Molly Pettersson Hammar med sin djupa v-ringning. Foto: Sven Lindwall
Så även Molly Pettersson Hammar med sin djupa v-ringning. Foto: Sven Lindwall
Även Isa satsade på en djup V-ringning- Foto: Sven LindwallÄven Isa satsade på en djup V-ringning- Foto: Sven Lindwall
Även Isa satsade på en djup V-ringning- Foto: Sven Lindwall

Den V-innande trenden på scenen i Malmö

Publicerad

Långa T-shirtar, bomberjackor och utsvängda byxor - alla slås de av årets trend i Melodifestivalen: Den djupa V-ringningen.

– Det är ett hett samtalsämne. Jag visste att mina bröst en dag skulle ta över världen, sa Molly Pettersson Hammar i Expressens tv-program "Mellolive" innan tävlingen.

2016 är onekligen de djupa V-ringningarnas år i Melodifestivalen. Molly Pettersson Hammar, Krista Siegfrids, Isa Tengblad och Anna Book har alla burit urringade kreationer i v-form - och än har tittarna bara sett två av fyra deltävlingar.

Molly Pettersson Hammar valde en så pass djup urringad klänning att SVT fick bryta in under repetitionen för att tejpa hennes bröst.

Men under kvällens tävling skippade hon tejpen.

– I dag är det ingen tejp. I dag sitter de där dem ska. Det är ett hett samtalsämne. Jag visste att mina bröst en dag skulle ta över världen, sa hon skämtsamt innan tävlingen.

 

LÄS MER: Mollys rädsla för att urringningen ska visa för mycket

 

Även Charlotte Perrelli, som hann med en hel del klädbyten under deltävlingen i Malmö, bar en variant av V-ringningen.

Hennes Lars Wallin-klänning visade sig vara lite mer avslöjande än hon tänkt sig.

– Den är lite halvnaken. Man kanske inte upplevde att den var så naken som den var. Det kanske var till min fördel då, säger Charlotte Perrelli.

 

LÄS MER: De var bäst klädda under Melodifestivalens delfinal i Malmö

 

Perrelli bar även en annan påkostad klänning från lyxiga Balmain.

Hon bar under lördagens uppträdande en likadan klänning som Jennifer Lopez – en klänning som kostar över hundra tusen kronor.

– När hon bär den är det okej att vara tvåa på bollen, säger Perrelli.

Mimi Werners scenkläder en snackis

Under musiktävlingens första deltävling blev artisten Mimi Werners scenkläder, som gick i 70-talstrend, en mindre snackis på sociala medier. Hon bar då en rostbrun tvådelad dräkt, med utsvängda byxben och ärmar.

“Hallå, Mimi Werner. ABBA ringde och ville ha tillbaka sina kläder”, skrev en användare på Twitter under sändningen. Andra hyllade den skinande outfiten.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag