Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Den dansande hunden bantar - ska bli stjärna

Ashleigh och Oudsey på scen under "Britain´s got talent". Foto: ITV

Alla talar om Pudsey i Storbritannien.

Den dansande hunden tog hem hela "Britain´s got talent" och har gjort britterna alldeles galna – och nu vill Simon Cowell göra honom till en ny Hollywoodstjärna.

Men först måste Pudsey banta.

Direkt på audition tog Ashleigh, 17, juryn – med hundälskaren Simon Cowell i spetsen – med storm.

Ett nummer till musiken av ”The Flintstones”, där Pudsey, 6, ställer sig upp på bakbenen och dansar, fick juryn i det brittiska succéprogrammet att också ställa sig upp i stor förtjusning.

Och det var början på något som skulle bli en stor succé. Ashleigh och Pudsey tog nämligen hem hela talangprogrammet efter finalnumret från filmen "Mission Impossible" – och nu vill alla ha en bit av Pudsey.

Pudsey syns för jämnan i de brittiska tidningarna, han ska vara med i popstjärnan Nelly Furtados nya video, och nu vill Simon Cowell ta Pudsey till Hollywood och göra honom till nya Uggie, Jack Russel-terriern i Oscarsvinnaren "The Artist."

"Klipper honom"

Själv är Pudsey en blandning av Bichon frise, Border collie och Chinese crested powder puff.

Ashleigh var elva år när hon fick Pudsey. Han kom i en liten låda och det var kärlek direkt.

– Jag fick honom av mamma. Jag tränar honom, ger honom mat, klipper honom. Jag älskar honom så mycket, säger Ashleigh, till Daily Mail.

Att få Pudsey att dansa har krävt sina träningstimmar med lockbeten som skinksmörgåsar, köttbitar, och favoriten; fettdrypande ostbollar. Och det har satt sina spår – Pudsey har gått upp i vikt sedan finalsegern och skulle behöva förlora något kilo innan han flygs in till Los Angeles och självaste Hollywood, skriver nyhetsbyrån AP.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!