Demonproducenten säljer sin lyxvåning

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Bild från våningen.
Foto: Bukowskis Real Estate.
Ramis första samarbete med Max Martin resulterade till exempel i Britney Spears världshit "Baby One More Time".

Nu säljer musikproducenten Rami Yacoub sin lyxvåningen på Söder. Prislappen –  över 16 miljoner kronor.

Musikproducenten och låtskrivaren Rami Yacoub, 40. kan räknas till det svenska musikundret. Han var tidigare en del av de framgångsrika musikstudiorna Cheiron och Maratone och hans första samarbete med Max Martin resulterade till exempel i Britney Spears världshit "Baby One More Time".

Goda tillgångar

Framgångarna har inte bara kantats av hyllningar utan har även gett klirr i kassan. Nu säljer producenten sin lyxvåning på Högbergsgatan på Söder i Stockholm. Prislappen – över 16 miljoner kronor.

Den 205 kvadratmeter stora lägenheten i två étage har sju rum och kök. Så här beskrivs delar av paradvåningen i annonsen från Bukowskis Real Estate:

"Hemmet känns som en fristående villa, belägen mitt i city. Våningen ligger i en kulturfastighet med bevarade delar från 1701-1711."

"Här finner vi bland annat ett vackert akvarium som kan ses både från salongen och från ett av sovrummen."

"Våningen har tre sovrum, varav mastersovrum har väggar klädda i en fantastisk strukturtapet i guldnyans."


LÄS MER: Hemlighetsmakeri kring One Direction


Stora internationella framgångar

Rami Yacoub, som är uppväxt i Rissne och Haninge, har varit med och skrivit och producerat låtar för artister som Britney Spears, Enrique Iglesias, Backstreet Boys, Pink, E-Type, Westlife, Nicki Minaj, Céline Dion och N Sync.

De senaste framgångarna har Yacoub nått tillsammans med kollegan Carl Falk som låtskrivare för One Direction. Pojkbandet har varit i Sverige flera gånger för att arbeta med låtskrivarduon.


LÄS MER: Anders Nunstedt: Så blev Sverige bäst – på att skriva världshitsFölj Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.