Demi Moore har hittat kärleken igen - i 30 år yngre Nick Jonas. Foto: ANDY KROPA / AP TT NYHETSBYRÅNDemi Moore har hittat kärleken igen - i 30 år yngre Nick Jonas. Foto: ANDY KROPA / AP TT NYHETSBYRÅN
Demi Moore har hittat kärleken igen - i 30 år yngre Nick Jonas. Foto: ANDY KROPA / AP TT NYHETSBYRÅN
Demi Moore. Foto: JOHNS PKI/SPLASH NEWS / JOHNS PKI/SPLASH NEWS SPLASH NEWSDemi Moore. Foto: JOHNS PKI/SPLASH NEWS / JOHNS PKI/SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Demi Moore. Foto: JOHNS PKI/SPLASH NEWS / JOHNS PKI/SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Nick Jonas. Foto: BUCKNER/VARIETY/REX SHUTTERSTOCK / BUCKNER/VARIETY/REX SHUTTERSTOCK REX FEATURESNick Jonas. Foto: BUCKNER/VARIETY/REX SHUTTERSTOCK / BUCKNER/VARIETY/REX SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Nick Jonas. Foto: BUCKNER/VARIETY/REX SHUTTERSTOCK / BUCKNER/VARIETY/REX SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Demi Moores romans med 30 år yngre stjärnan

Publicerad

Hon tycker om att dejta yngre män, han har fastnat för äldre kvinnor.

Nu har 80-talsskådespelaren Demi Moore, 55, och unga artisten Nick Jonas, 25 börjat dejta varandra - trots åldersskillnaden på 30 år.

Paret blev ihoptussade av Moores 29-åriga dotter Rumer Willis.

– Rumer vet att Demi är attraherad av yngre killar, och hon tänkte att eftersom Nick är singel nu och har erfarenhet av äldre kvinnor, så skulle han vara intresserad av en fling, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

"Ghost"-skådespelaren Demi Moore gjorde sig känd för att falla för yngre män, efter att ha haft ett flera år långt förhållande med 16 år yngre Ashton Kutcher. Paret, som var 25 och 41 år när de träffades, var gifta i åtta år innan de skildes 2013.

Men nu är Moore ute på dejtingbanan igen, och får hjälp av dottern Rumer Willis - som hon har med exet Bruce Willis - att hitta en man som passar henne.

 

LÄS MER: Demi Moores mörka hemlighet avslöjad

 

Och det visade sig inte vara en dum idé, då Rumer Willis parade ihop sin mamma med eftertraktade artisten Nick Jonas.

– Rumer vet att Demi är attraherad av yngre killar, och hon tänkte att eftersom Nick är singel nu och har erfarenhet av äldre kvinnor, så skulle han vara intresserad av en fling, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

Nick Jonas har dejtat flera äldre kvinnor innan Demi Moore

Nick Jonas, som tidigare har dejtat äldre kvinnor som Kate Hudson, 38, och Delta Godrem, 33, tycker om att umgås med Demi Moore.

 – De kom bra överens, och nu dejtar Demi och Nick, säger uppgiftslämnaren till sajten.

 

LÄS MER: Ashton Kutcher får inte träffa Demi Moores barn

 

Efter skilsmässan från Kutcher 2013 är Demi Moore noga med att inte hamna i strålkastarljuset igen.

– Demi vill inte utstå fler offentliga förnedringar efter att ha blivit dumpad av Ashton, säger en uppgiftslämnare.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag