Demi Moore vill berätta allt om smutsiga skilsmässan

Demi Moore är redo att berätta om skilsmässan från Kutcher
Foto: BROADIMAGE/REX/SHUTTERSTOCK
Paret gick skilda vägar 2011 och skilsmässan gick igenom två år senare.
Foto: © RD / KENNEY / RETNA DIGITAL
Ashton Kutcher kommenterade äktenskapet i början av april
Foto: BESTIMAGE

Demi Moore vill berätta allt om den smutsiga skilsmässan från Ashton Kutcher. 

Hollywoodstjärnan har ilsknat till efter att Kutcher kommenterat äktenskapet offentligt, rapporterar In Touch Weekly.  

– Hon är redo att berätta för världen vad det verkligen innebär att vara gift med Ashton Kutcher, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

Demi Moore, 54, och Ashton Kutcher, 39, var ett av Hollywoods mest omskrivna par. Paret gifte sig 2005. Men relationen kraschade när uppgifterna om Kutchers otrohet nådde offentligheten 2011. 

Paret gick skilda vägar 2011 och har sedan dess haft en frostig relation. 

– Det är med stor sorg och ett tungt hjärta som jag har beslutat att avsluta äktenskapet med Ashton efter sex år. Som kvinna, mamma och fru är vissa värden och löften heliga, och det är i den andan som jag har bestämt mig för att gå vidare med mitt liv, kommenterade Moore till AP

Demi Moore har undvikit att kommentera relationen och otrohetsuppgifterna mer ingående – men har enligt medieuppgifter fått flera lukrativa erbjudanden om att skriva en bok om äktenskapet. 

Demi Moore har tänkt om

Nu har Ghost-stjärnan tänkt om, hävdar personer som står nära henne, enligt In Touch Weekly. Enligt uppgiftslämnare till tidningen så har Demi Moore ilsknat till efter att Ashton Kutcher kommenterat deras forna äktenskap offentligt. 

– Hon kan inte fatta att han har mage att ta upp deras äktenskap, säger uppgiftslämnaren till In Touch. 

Ashton Kutcher kommenterade äktenskapet när han mottog ett pris för sin goda karaktär i West Des Moines. 

– Jag är förmodligen den första personen att få denna utmärkelse för karaktär, vars namn funnits i varenda skvallertidning om ett äktenskapsbrott för fem år sedan, kommenterade Ashton Kutcher under prisutdelningen och refererade till skilsmässan.


LÄS MER: Kutchers svar på otrohetsryktena 


Demi Moore ska ha nåtts av uppgifterna och är nu redo att ge sin version av otrohetsuppgifterna och äktenskapet. 

– Demi var inte glad när hon hörde det. Hon tycker att det är dags att reda ut allt i en rejäl bok, säger uppgiftslämnaren till In Touch. 


LÄS MER: Demi Moore skiljer sig från Ashton Kutcher 


”Redo att berätta för världen”

Uppgiftslämnaren menar att Demi Moore funderat på saken, men att Ashtons kommentarer var droppen som fick bägaren att rinna över. 

– Hon är redo att berätta för världen vad det verkligen innebär att vara gift med Ashton Kutcher, säger personen till In Touch. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.