Demi Moore är redo att berätta om skilsmässan från Kutcher Foto: BROADIMAGE/REX/SHUTTERSTOCKDemi Moore är redo att berätta om skilsmässan från Kutcher Foto: BROADIMAGE/REX/SHUTTERSTOCK
Demi Moore är redo att berätta om skilsmässan från Kutcher Foto: BROADIMAGE/REX/SHUTTERSTOCK
Paret gick skilda vägar 2011 och skilsmässan gick igenom två år senare. Foto: © RD / KENNEY / RETNA DIGITALParet gick skilda vägar 2011 och skilsmässan gick igenom två år senare. Foto: © RD / KENNEY / RETNA DIGITAL
Paret gick skilda vägar 2011 och skilsmässan gick igenom två år senare.  Foto: © RD / KENNEY / RETNA DIGITAL
Ashton Kutcher kommenterade äktenskapet i början av april Foto: BESTIMAGEAshton Kutcher kommenterade äktenskapet i början av april Foto: BESTIMAGE
Ashton Kutcher kommenterade äktenskapet i början av april  Foto: BESTIMAGE

Demi Moore vill berätta allt om smutsiga skilsmässan

Publicerad

Demi Moore vill berätta allt om den smutsiga skilsmässan från Ashton Kutcher. 

Hollywoodstjärnan har ilsknat till efter att Kutcher kommenterat äktenskapet offentligt, rapporterar In Touch Weekly.  

– Hon är redo att berätta för världen vad det verkligen innebär att vara gift med Ashton Kutcher, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

Demi Moore, 54, och Ashton Kutcher, 39, var ett av Hollywoods mest omskrivna par. Paret gifte sig 2005. Men relationen kraschade när uppgifterna om Kutchers otrohet nådde offentligheten 2011. 

Paret gick skilda vägar 2011 och har sedan dess haft en frostig relation. 

– Det är med stor sorg och ett tungt hjärta som jag har beslutat att avsluta äktenskapet med Ashton efter sex år. Som kvinna, mamma och fru är vissa värden och löften heliga, och det är i den andan som jag har bestämt mig för att gå vidare med mitt liv, kommenterade Moore till AP

Demi Moore har undvikit att kommentera relationen och otrohetsuppgifterna mer ingående – men har enligt medieuppgifter fått flera lukrativa erbjudanden om att skriva en bok om äktenskapet. 

Demi Moore har tänkt om

Nu har Ghost-stjärnan tänkt om, hävdar personer som står nära henne, enligt In Touch Weekly. Enligt uppgiftslämnare till tidningen så har Demi Moore ilsknat till efter att Ashton Kutcher kommenterat deras forna äktenskap offentligt. 

– Hon kan inte fatta att han har mage att ta upp deras äktenskap, säger uppgiftslämnaren till In Touch. 

Ashton Kutcher kommenterade äktenskapet när han mottog ett pris för sin goda karaktär i West Des Moines. 

– Jag är förmodligen den första personen att få denna utmärkelse för karaktär, vars namn funnits i varenda skvallertidning om ett äktenskapsbrott för fem år sedan, kommenterade Ashton Kutcher under prisutdelningen och refererade till skilsmässan.

 

LÄS MER: Kutchers svar på otrohetsryktena 

 

Demi Moore ska ha nåtts av uppgifterna och är nu redo att ge sin version av otrohetsuppgifterna och äktenskapet. 

– Demi var inte glad när hon hörde det. Hon tycker att det är dags att reda ut allt i en rejäl bok, säger uppgiftslämnaren till In Touch. 

 

LÄS MER: Demi Moore skiljer sig från Ashton Kutcher 

 

”Redo att berätta för världen”

Uppgiftslämnaren menar att Demi Moore funderat på saken, men att Ashtons kommentarer var droppen som fick bägaren att rinna över. 

– Hon är redo att berätta för världen vad det verkligen innebär att vara gift med Ashton Kutcher, säger personen till In Touch. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag