Demi Moore avslöjar sitt svåra förflutna

Demi Moore innan talet på Friendly House i Los Angeles.
Foto: KGC-11 / STELLA PICTURES 147804-5
"Oavsett vilka framgångar jag hade kände jag mig aldrig bra nog" sa Moore i sitt tal.
Foto: BROADIMAGE/REX / BROADIMAGE/REX REX FEATURES
Foto: JOSEPHINE SANTOS, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Demi Moore är i dag en framgångsrik skådespelare med flera filmsuccéer i bagaget. Men nu avslöjar hon att hon i början av sin karriär var på väg utför i en destruktiv ond spiral, skriver Daily Mail

– Oavsett vilka framgångar jag hade kände jag mig aldrig bra nog, berättade hon under en prisutdelning på lördagen.

Det var under prisutdelningen av Årets kvinna hos välgörenhetsorganisationen Friendly House i Los Angeles på lördagen som Demi Moore berättade om sitt förflutna. I ett öppenhjärtligt tal under prisutdelningen berättade hon om de svåra åren hon hade i början av sin karriär. 

– Jag anser att det finns avgörande ögonblick i våra liv som formar oss och den riktning vi väljer, och tidigt i min karriär befann jag mig i en nedåtgående spiral av självplågor. Oavsett vilka framgångar jag hade kände jag mig aldrig bra nog. 

Friendly House är en välgörenhetsorganisation som hjälper kvinnor som är på väg tillbaka från drog- och alkoholmissbruk, och det var när Moore skulle dela ut ett pris på galan som hon berättade upp om sina egna självtvivel. 

– Livet är sannerligen inte alltid en rak linje och jag tror att alla här någon gång i sitt liv har känt känslan av att inte vara bra nog. 


"Såg inget värde i mig själv" 

Skådespelaren fortsatte med att berätta att det var två, för henne nästintill främlingar, som fick henne att inse att hon var på väg utför en farlig väg – och gav henne en möjlighet till bättring. 

– Jag såg absolut inget värde i mig själv och den här destruktiva vägen jag var på tog mig väldigt snabbt till ett krisläge. Och vid den tidpunkten var det inte tydligt att det var just därför. Kanske var det ett ingripande från högre makter. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.