Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Åttiotalsstjärnans okända tragedi med unga kärleken

Foto: PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Foto: KEVORK DJANSEZIAN / AP

Under sin tid tillsammans med Ashton Kutcher, drabbades Demi Moore av en tragedi – när hon råkade ut för sent missfall.

Skådespelerskan var gravid i sjätte månaden, och hade hunnit bestämma namn på flickan i magen.

Det berättar ”Ghost”-skådespelaren i sin nya memoar ”Inside out”, skriver New York Times.

Skådespelerskan Demi Moore, 56, släpper självbiografin ”Inside out”, och berättar allt om sin svåra barndom, missbruksproblemen, och tiden med Ashton Kutcher, 41.

Exparet, som har 15 års åldersskillnad, började träffas 2003 och var gifta från 2005 tills att de separerade 2011, även om skilsmässan inte var färdig förrän två år senare.

I ”Inside out” berättar Demi Moore att paret väntade barn tillsammans innan de gifte sig. Moore blev gravid i början av 2000-talet, men drabbades av ett sent missfall i sjätte månaden. Vid den tidpunkten hade paret redan hunnit bestämma att de skulle döpa flickan i magen för Chaplin Ray.

Enligt New York Times ska Demi Moores alkoholproblem blivit värre efter missfallet. Paret fortsatte försöka skaffa barn under sin tid tillsammans, och genomgick flera fertilitetsbehandlingar utan resultat. Under tiden fortsatte Demi Moore att missbruka alkohol och blev också beroende av smärtstillande pillren Vicodin. ”Ghost”-skådespelaren menar att hon nu är nykter från missbruk.Avslöjar ex-makens otrohet

I ”Inside out” berättar skådespelerskan mer om relationen med Kutcher, och hävdar att paret skilde sig efter att Kutcher varit otrogen mot henne med en 22-årig blondin på deras sjätte bröllopsdag.

Moore erkänner att hon i början av relationen såg Kutcher som ett sätt att få vara ung igen.

”Det kändes som att jag kunde åka tillbaka i tiden och uppleva hur det var att vara ung, med honom – mycket mer än vad jag hade kunnat uppleva när jag faktiskt var i tjugoårsåldern”, skriver hon i boken.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.