Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Demi Lovatos vilda nakenflirt – tre månader efter uppbrottet

Foto: AP / 2017 Invision
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: Instagram
Foto: Admedia, Inc / SipaUSA

Världsstjärnan Demi Lovato har hittat kärleken på nytt – i skådespelaren Max Ehrich.
De senaste dagarna har paret skrivit flörtiga meddelanden till varandra på sociala medier.

Gnistorna med skådespelaren uppkom bara några månader efter att Lovato brutit upp med sin före detta pojkvän Austin Wilson.

Artisten Demi Lovato, 27, har funnit kärleken på nytt, skriver US Weekly. Den nya mannen i hennes liv är Max Ehrich, 28, en amerikansk skådespelare, sångare och dansare. Han är främst känd för sin roll i serien ”The Young and the Restless”. 

Under de senaste dagarna har Levato och Ehrich skrivit flörtiga meddelanden till varandra på deras sociala medier, vilket fått deras fans att börja fundera. 

Bland annat publicerade Enrich för några dagar sedan en video på sin Instagram-story där han han gosar med Lovatos valpar Batman och Ella, skriver People

Lättklädda bilden

Under tisdagen publicerade skådespelaren ännu en bild på sin Instagram – denna gång iklädd endast byxor med bar överkropp.

”När du inser att du borde ha packat mer för din karantän vistelse. Ha en välsignad måndag fylld med hälsa, lycka, säkerhet, glädje, kärlek och skratt <3”, skriver Enrich till bilden.

Demi Lovato är inte långsam med att då kommenterar bilden på den lättklädde Enrich.

 ”Okej för mig”, skriver Lovato på Instagram.

Det var inte länge sedan artisten gjorde slut med modellen Austin Wilson. För tre månader sedan hade de en kort romans – kärleksrelationen bekräftades i november förra året, men Lovato berättade bara en månad senare att det var över mellan henne och Wilson. 

https://www.instagram.com/p/B-Fn3F_lc0s/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.