Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Demi Lovatos vändning efter mörka tiden

Efter den tuffa tiden med ätstörningar och missbruk – Demi Lovato visar upp vändningen på Instagram.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Sångerskan är nyligen hemkommer från en semester och poserar i bikini på sociala medier.Foto: PALACE LEE, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Demi LovatoFoto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES SUPPLIED BY PLANET PHOTOS
Demi Lovato var nyligen på semester i Bora Bora med vänner, och visar på Instagram upp en bild där hon poserar på en brygga iklädd en leopardmönstrad bikini.Foto: Instagram

Efter den tuffa tiden med ätstörningar och missbruk – Demi Lovato visar upp vändningen på Instagram.

Sångerskan är nyligen hemkommer från en semester och poserar i bikini på sociala medier.

”Detta år har jag bestämt mig för att jag ska släppa min perfektionism”, skriver Demi Lovato på Instagram.

Sångerskan Demi Lovato, 26, har varit öppen med sin mentala ohälsa och sin historia med ätstörningar. Förra januari la hon ut ett inlägg på sin Instagram där hon skrev att hon valt att släppa sin perfektionism och omfamna en frihet från självkritik. Precis det verkar Demi Lovato nu ha gjort, skriver People.

Demi Lovato var nyligen på semester i Bora Bora med vänner, och visar på Instagram upp en bild där hon poserar på en brygga iklädd en leopardmönstrad bikini.

https://www.instagram.com/p/BxVRUnJBF1F/

Tränar både boxning och jiu-jitsu

Efter ett flera års långt missbruk firade Demi Lovato sex år som nykter i januari, men nykterheten bröts i juli när hon fick föras till sjukhus efter en nästan dödlig överdos, skriver den brittiska tidningen. 

Den före detta ”Disney”-stjärnan har berättat att hon tränat både boxning och jiu-jitsu den senaste tiden, och påbörjat en hälsosam relation till sin kropp. I mars la hon ut ett inlägg på Instagram där hon stolt avslöjade att hon nått en ny nivå i jiu-jitsu, med en bild på det blå bältet.

https://www.instagram.com/p/Bdh2TJnlnWa/?utm_source=ig_embed

”Jag är osäker på mina ben på den här bilden”

Nu är sångerskan nyligen hemkommen från en semester på paradisön med goda vänner och visar upp en semesterbild på Instagram. Även tidigare har Demi Lovato delat med sig av bikini-bilder på sociala medier och har varit öppen med sina kroppskomplex, samt att hon väljer att ändå lägga ut bilderna för att inte hindras av sina hjärnspöken, skriver People.

”Så, jag är osäker på mina ben på den här bilden men jag lägger ut den ändå för att jag ser så glad ut och detta år har jag bestämt mig för att jag ska släppa min perfektionism”, skriver Demi Lovato på Instagram.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.