Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Demi Lovatos ilska efter fejkbilderna på pojkvännen

Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: XPX/STARMAXINC.COM / STELLA PICTURES STAR MAX / STARMAXINC.COM

Demi Lovato slår tillbaka mot vad hon menar är fejkade skärmdumpar där hennes fästman uppges uttrycka sin kärlek till Selena Gomez.

På söndagen svarade Lovato genom långa inlägg på Instagram Story.

”Det är verkligen sorgligt när folk fejkar bilder för att vända kvinnor mot varandra”, skrev Lovato på Instagram, skriver People.

”Sorry not sorry”-artistens ilskna inlägg på Instagram kom efter att det spridits skärmdumpar på vad som påstods vara hennes fästman Max Ehrichs gamla inlägg på Twitter – där han skriver att han älskar Selena Gomez och hoppas gifta sig med henne en dag.

Demi Lovato menar att bilderna är fejkade, och gjorda för att starta ett bråk – eller elda på den konflikt många tror redan finns – mellan tidigare barndomsvännerna Demi Lovato och Selena Gomez.

”Det är verkligen sorgligt när folk fejkar bilder för att vända kvinnor mot varandra. Om kvinnor har en konflikt är det mellan dem, inte er. För det andra, har ni inte viktigare skit att skriva om 2020??”, skriver Demi Lovato, och uppmanar alla att i stället skriva om mördade Breonna Taylor, som sköts ihjäl av polis i sitt eget hem.

Samtidigt verkar Demi Lovato mena att folk använder henne och Selena Gomez som en verklighetsflykt.

”Jag vill inte heller se vad som hände i världen nu men vi måste. Ja, det är lättare att slita sönder kändisar och deras relationer för 2020 suger och skrämmer skiten ur oss alla men det kommer bara fortsätta vara skräckinjagande tills vi pratar om allt och jobbar på lösningar tillsammans”, skriver hon på Instagram Story.

Nu får Demi Lovato pojkvännen att reagera – samtidigt som hon pikar sin fotografvän.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.