Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Demi Lovatos bikinibild: ”Känner mig sexig”

Sångerskan tackar sina vänner för stödet.Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN

Demi Lovato säger att jujutsu får henne att känna sig sexig.

Sångerskan tackar kampsporten för att den får henne att känna sig självsäker.

”Jag känner mig sexig och jag kan även försvara mig själv från vem som helst som någonsin försöker attackera mig”, skriver Demi Lovato i ett Instagram-inlägg.

Artisten Demi Lovato, 26, säger att jujutsu hjälper henne att känna sig sexig, skriver Female First.

Sångerskan tränar regelbundet jujutsu och har tidigare visat upp att hon har ett blått bälte i kampsporten. Demi Lovato säger att hon är tacksam för att träningsformen har gett henne det extra självförtroendet att om hon någon gång skulle bli attackerad skulle hon kunna försvara sig, skriver tidningen.

”Jag känner mig sexig och jag kan även försvara mig själv från vem som helst som någonsin försöker attackera mig”, skriver Demi Lovato i ett Instagram-inlägg under en bild på sig själv i bikini.

https://www.instagram.com/p/BxfgJaoBr21/

Hon fortsätter med att skriva att hon har säkerhetsvakter men att hon i stunder där hon är ensam känner sig självsäker i att hon kan försvara sig själv från en gärningsman om det skulle behövas.

Demi Lovato skriver även att hon hoppas att alla finner något som de är lika passionerade för som hon är för jujutsu.

Demi Lovato: ”Tack för att du aldrig lämnar mig”

Demi Lovato återfick sitt engagemang för kampsporten efter sin tid på ett rehabiliteringscenter efter en överdos förra året, skriver Female First. Tidigare har hon berättat att hon till och med råkade slå ut sin tränares tand under ett träningspass på gymmet.

Sångerskan tackade nyligen även sina vänner för hjälpen hon fått att ta sig igenom den tuffa tiden, skriver tidningen.

”Tack för att du aldrig lämnar mig i mina mörkaste stunder, för att ni alltid torkar mina tårar”, skriver Demi Lovato i ett inlägg och fortsätter:

”Tack för att ni alltid är lojala, ärliga och så tacksamma för alla små saker.”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.