Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Demi Lovatos ärliga ord efter överdosen

Det var den 24 juli som artisten och tidigare Disney-stjärnan Demi Lovato, 25, fördes till sjukhus efter en misstänkt drogrelaterad överdos.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Sjukhuset Cedar-Sinai Hospital där Demi Lovato vårdades.Foto: MIKE NELSON / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Världsstjärnan Demi Lovato, 25, var nära döden och vårdades på sjukhus efter en överdos för två veckor sedan.

Nu talar hon ut om händelsen i ett öppet brev till fansen på sin Instagram.

Det var den 24 juli som den amerikanska artisten och tidigare Disney-stjärnan Demi Lovato, 25, fördes till sjukhus efter en misstänkt drogrelaterad överdos. Hon vårdades akut efter händelsen och efter några timmar uppgav personer som står nära sångerskan att hennes tillstånd var stabilt.

Nu väljer världsstjärnan att tala ut om överdosen i ett öppet brev på Instagram.

”Jag har alltid varit transparent kring mitt beroende. Vad jag har lärt mig är att den här sjukdomen inte är något som försvinner eller bleknar med tiden. Det är något jag måste fortsätta övervinna och det har jag inte gjort än”, skriver Demi Lovato.

 

LÄS ÄVEN: Demi Lovatos hem genomsöks av polis efter överdosen 

 

Tackar sina fans för stödet

Artisten har tidigare varit öppen med sin missbruksproblematik. I juni släppte hon låten ”Sober” där hon avslöjar att hon tagit ett återfall.

I det känslosamma inlägget uttrycker stjärnan tacksamhet över att vara vid liv. Hon riktar också ett speciellt tack till sina fans, som stöttat henne i kampen mot drogerna.

”Jag vill tacka Gud som hållit mig vid liv. Till mina fans, jag är för evigt tacksam för all er kärlek och ert stöd under den gångna veckan. Era positiva tankar och böner har hjälpt mig navigera genom den här svåra tiden”.

 

Kämpar för att bli nykter

Demi Lovato tackar också sin familj och sitt team som hela tiden stått vid hennes sida. Nu fortsätter stjärnan sin kamp för att bli nykter.

”Nu behöver jag tid att läka och fokusera på min nykterhet och vägen till återhämtning. Kärleken ni har visat mig kommer aldrig att glömmas och jag ser fram emot dagen då jag kan säga att jag kommit ut på andra sidan. Jag kommer att fortsätta kämpa”, avslutar Demi Lovato sitt inlägg.