Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Demi Lovato hackad – nakenbilder läckta

Dagens toppnyheter inom nöjesvärlden.
Demi Lovato har blivit utsatt för en hackergrupp. Foto: AP / 2017 Invision
Nakenbilderna på Lovato har postats på hennes egna Snapchat-konto. Foto: POLARIS POLARIS IMAGES
Demi Lovato utsattes för en liknande attack 2017 – då brydde hon sig inte nämnvärt. Foto: RICHARD ISAAC/REX / RICHARD ISAAC/REX/IBL REX FEATURES [DOWNLOADED]

Artisten Demi Lovato, 27, har blivit utsatt för hackers som spridit privata nakenbilder på henne, rapporterar bland andra Daily Mail. 

Bilderna ska sedan ha postats på stjärnans egna Snapchat-konto.

Nakenbilderna postades på Demi Lovatos egna konto på Snapchat, där följarna sedan uppmanades att swipa up för att gå med i den privata gruppen ”Discord”.

Enligt The Blast är det oklart huruvida Lovato än så länge har polisanmält händelsen. 

Inledningsvis var det också oklart ifall Snapchat hade lyckats plocka bort de läckta bilderna, men Daily Mail uppger att stjärnans pressteam nu har lyckats få bilderna borttagna.

Hackergruppen som säger sig ligga bakom det hela har tidigare också uppgett att man legat bakom hackerattacker mot skådespelaren Chloe Grace Moretz och Jack Dorsey. medgrundade av Twitter.

Har utsatts förut 

Det här är inte första gången som Demi Lovato utsätts för liknande attacker.

Redan i mars 2017 läckte bilder på artisten, efter att hon utsatts för en hackers.

Den gången viftade Lovato bort det hela och tycktes inte vara alltför upprörd. Den gången var bilderna nämligen från en fotosession i Vanity Fair.

”Jag älskar hur alla blir så upprörda över en bild. Det är ingen nakenbild, det är bara min klyfta. Och dessutom har världen sett mig frivilligt naken förut”, skrev hon då i sociala medier.

Demi Lovato har tidigare också själv postat bilder där hon visar upp sin kropp, senast i början av september.

”Här är jag, utan skamkänsla, orädd och stolt över min kropp som har kämpat genom så mycket”, skrev hon då i ett inlägg med en oredigerad bild på sig själv i bikini. 

Hon hyllades då stort i sociala medier för sitt inlägg.

Demi Lovato om läckta bilderna 2017

För Vardagspuls i TV4 berättat nu artisten Demi Lovato om varför hon valde att ställa upp på oretuscherade nakenbilder och om vad det betydde för henne att få diagnosen bipolär.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.