Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Demi Lovato bryter förlovningen med Max Ehrich – efter ryktena

Demi Lovato har brutit förlovningen med fästmannen Max Ehrich.Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
Max Ehrich.Foto: FAYE SADOU / SIPA USA/IBL

Demi Lovato bryter förlovningen med kärleken Max Ehrich – två månader efter att han friade.

Uppbrottet kommer kort tid efter att det kommit fram att Ehrich tidigare varit ett stort fan av Lovatos barndomskollega Selena Gomez.

– Det var ett svårt beslut, men Demi och Max har bestämt sig för att gå skilda vägar för att fokusera på respektive karriär, säger en uppgiftslämnare till People.

Demi Lovato, 28, och skådespelaren Max Ehrich, 29, går nu skilda vägar, efter att ha förlovat sig för bara två månader sedan. 

En uppgiftslämnare till People säger att de två ska ”fokusera på sina karriärer”.

– Det var ett svårt beslut, men Demi och Max har bestämt sig för att gå skilda vägar för att fokusera på respektive karriär. De har respekt och kärlek för varandra, och kommer alltid uppskatta tiden de hade tillsammans, säger en uppgiftslämnare till People.

Ehrich suktade efter Selena Gomez

Samtidigt kommer beskedet att de två gör slut kort tid efter att det kommit fram att Max Ehrich ska ha varit ett stort fan av Demi Lovatos barndomsvän och kollega Selena Gomez. Ehrich ska bland annat ha twittrat att han ville gifta sig med henne – något som fick många av Lovatos fans att undra om skådespelaren hade rent mjöl i påsen eller inte. Demi Lovato gick dock ut på Instagram och kallade inläggen för fejk.

Demi Lovatos och Max Ehrichs romans var kort men intensiv – paret blev ihop i mars, och förlovade sig i juli. Lovato var tydlig med att det var kärlek vid första ögonkastet.

– Vi började dejta, och genast hamnade vi i karantän. Jag visste att jag älskade honom kvällen vi träffades. Så en vecka senare gick vi i karantän. Jag sa ”Hallå, vi ska gå i karantän ihop. För, eh, jag älskar dig”, berättade Lovato i en radiointervju.

 

Demi Lovato har varit öppen med sina drogproblem:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.