Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Deltagarnas vägran – efter Läckbergs förslag: ”Förskräckligt”

Lena Söderblom.Foto: SVT.
Läckbergs tatuering i "Stjärnorna på slottet".Foto: SVT.
Alexander Karim var omedelbart entusiastisk till tatueringsidén.Foto: SVT.
Camilla Läckberg tycker att mer saker här i världen ska vara permanenta – något som återspeglas när hon väljer aktiviteter på sin dag i "Stjärnorna på slottet".Foto: SVT.
Camilla Läckberg.Foto: SVT.

Camilla Läckberg tycker att mer saker här i världen ska vara permanenta – något som återspeglas när hon väljer aktiviteter på sin dag i "Stjärnorna på slottet".

I lördagens avsnitt får alla deltagarna nämligen tatuera sig om de vill.

– Jag gillar den här tanken på att det finns något som är beständigt, som inte går att byta ut, säger Camilla Läckberg i "Stjärnorna på slottet".

När Camilla Läckberg får välja aktiviteter i "Stjärnorna på slottet" så gör hon det ordentligt.

I lördagens avsnitt av SVT-programmet står deckarförfattaren i fokus, och när hon får välja vad hon och de andra stjärnorna ska hitta på innan lunchen så faller hennes val på: tatueringar.

– Jag tycker i dagens samhälle och i världen så är det alldeles för mycket som är flyktigt och slit och släng. Så jag gillar den här tanken på att det finns något som är beständigt, som inte går att byta ut, säger Camilla Läckberg i avsnittet.

 

 

Permanenta minnet

Författaren har sedan innan bestämt sig för vad hon vill ha för motiv – det blir loggan till "Stjärnorna på slottet", nere på underbenet.

– Jag ska göra ”Stjärnorna på slottet”-loggan eftersom vi har haft en så otroligt härlig vecka tillsammans, som kommer vara ett minne för livet.

Men Läckbergs påhittiga aktivitet mottas av blandad entusiasm. Lena Söderblom är upprörd över möjligheten att få en tatuering.

– Ska jag berätta vad jag tycker om påhittet? Förskräckligt, säger Söderblom i programmet.

Men Alexander Karim var omedelbart entusiastisk till tatueringsidén

– Det är klart jag ska göra en tatuering om det är det du har ordnat. Jag säger som Sven, ”Säg ja istället för nej”, säger han i programmet.

 

 

Läckbergs plötsliga överraskning

Skådespelaren väljer att tatuera in namnen på sin fru och deras tre barn på överarmen, och är glad med resultatet.

– Jag kommer bli stenhård efter detta, ni har sett mig fälla min sista tår. Efter 42 år ska jag bli cool, skämtar han i "Stjärnorna på slottet".

Medan Sven Melander och Lena Söderblom avstår tatuerandet väljer Kajsa Ernst en mellanväg, och fixar till en suddig tatuering hon har på ryggen.

Efter lunch, kareokesång och en lång middag tror stjärnorna att det är slut på aktiviteter och överraskningar – men Läckberg har ett ess i rockärmen. Efter middagen bjuds de alla ut till ett uppställt bord med champagne i slottsträdgården, där de överraskas med självlysande dansare. En föreställning som får Lena Söderblom att bryta ihop av känslor.

– Jag trodde att jag skulle bli en sån där tåspetsdansös. Jag tycker det är kollosalt fantastiskt, säger Lena Söderblom med tårade ögon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.