Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Deltagarna straffades av TV4 efter strejken

TV4 straffade deltagarna efter strejken.
Foto: TV4
Paolo Roberto dök plötsligt upp på gården.
Foto: TV4
Roberto ställde Camilla Lööke och Sofie Pettersson mot varandra i en oväntad kamp.
Foto: TV4

"Farmen"-deltagarnas lathet uppskattades inte av TV4.

I kvällens avsnitt straffades deltagarna efter sin strejk.

– Jag tycker att ni ska få slåss om er plats på "Farmen", och ni gör det nu, sa Paolo Roberto i programmet.

I tisdagens avsnitt av TV4:s "Farmen" förklarade deltagarna strejk. Arbetsbelastningen var för stor och de var trötta på att ständigt genomföra Guttas uppdrag.

Efter storbonden, Pernilla Wallettes, godkännande bestämde de sig för att ta det lugnt i solen i stället.

TV4 varnade för konsekvenserna. Joel Bendrik, producent för "Farmen", skrev i ett mejl att de inte förbjuder deltagarna att strejka - men att man nu tar till konsekvenser.

"Vi har inga regler som förbjuder strejk - förutom att djuren alltid måste skötas om. Däremot brukar det bli konsekvenser när deltagarna väljer att strejka, och ytterst ansvarig är ju alltid storbonden", skrev han.LÄS MER: Så gick det sedan för "Farmen"-profilernaPaolo Robertos straff i TV4:s "Farmen"

Och i kvällens avsnitt tvingades deltagarna möta konsekvensen när Paolo Roberto plötsligt dök upp på gården.

– Jag blev fruktansvärt matt när Paolo kom, jag bara: "vad i helvete ska han göra här nu då?", sa Camilla Lööke i programmet.

Paolo Roberto ställde Camilla Lööke och Sofie Pettersson i en oväntad kamp mot varandra.

– Att vara storbonde är ett ganska tungt uppdrag, många tuffa beslut. Ni har, nästan alla, axlat denna mantel, utom två. Camilla, Sofie, ni har inte varit storbönder, och jag tycker att ni ska få slåss om er plats på "Farmen", och ni gör det nu.LÄS MER: Anklagas för att fuska i TV4:s "Farmen"Camilla Lööke: "Mitt hjärta bara bultade"

Deltagarna tvingades tävla mot varandra i ett husförhör, till Camillas stora förtret.

– När jag förstod att jag skulle tävla mot Sofie, mitt hjärta bara bultade, jag blev bara matt, sa hon i programmet och fortsatte:

– Har jag varit här så länge bara för att tävla mot henne i husförhöret? Gud vad jag inte vill det här.

Camilla Lööke tog dock hem tävlingen och Sofie Pettersson tvingades lämna dokusåpan efter en jämn kamp.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.