Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Deltagarna spydde efter tävlingen i ”Big Brother”

Emelie och Judith tävlade om imunitet.
Foto: Big Brother
Emelie Svensson.
Foto: Tv4/Big Brother

Det vände sig i magen på flera av ”Big Brother”-deltagarna förra veckan

Under en snurrtävling blev flera personer i huset illamående och var tvungna att spy. 

Det är snart dags för utröstning från ”Big Brother”-huset och i veckan anordnades en tävling för att få veckans eftertraktade immunitet.  Utmaningen gick ut på att deltagarna skulle snurra runt ett rep från en stolpe till sig själva. Den som fick hela repet runt sig själv på kortast tid vann och gick vidare till finalen. 

Under tävlingen blev deltagarna märkbart påverkade. Flera uttryckte att de mådde illa av allt snurrande och berättade att de var nära att spy. De två deltagare som lyckades hålla ut var Judith Nodby, 27, och Emelie Svensson, 24, som senare möttes i en final.

”Kommer svimma”

Finalen var uppbyggd på samma sätt – få repet från en stolpe till kroppen genom att snurra. Till en början var det jämnt mellan finalisterna men snart började Emelie Svensson må riktigt dåligt. Efter några minuter var hon tvungen att spy flera gånger, samtidigt som hon peppades av sin motståndare. Judith Nodby slutade som segrare och vann därmed veckans immunitet.

– Det känns som jag kommer svimma, sa Emelie Svensson när hon tog av sig repet från kroppen. 

Efter utmaningen stöttades Emelie Svensson av de andra deltagarna samtidigt som hon grät av utmattning. 

– Jag gjorde det jag kunde. Och jag unnar Judith den vinsten. Men jag hade verkligen behövt immunitet. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.