Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Deltagaren försvinner plötsligt i ”Bachelor” – efter storbråket

Meghan Nois är kritisk till att Linn är på dejt. Foto: TV4
Linn Schönbeck försvinner spårlöst. Foto: TV4

Ett bråk utbrister på ett mingel bland tjejerna i ”Bachelor”. 

Dagen efter är en av tjejerna spårlöst borta. 

– Jag var jätteförvånad, säger Meghan Nois i programmet. 

Ett stort bråk utbryter i ”Bachelor” och dagen efter är stämningen lite konstig i huset. Men den stora frågan är, var är Linn Schönbeck, 31, som var en av de tjejerna som var inblandade i bråket. 

– Har ni sett det här brevet? Det låg på Linns säng. Är hon borta redan? utbrister Meghan Nois till de andra tjejerna när hon kommer upp på morgonen. 

De pratar och kommer överens om att ingen har sett henne. När de andra vaknade var deltagare redan borta. 

– Jaha så Linn var inte här i morse och det fanns ett brev på hennes säng och det var Felix som frågade om hon ville ut och snorkla, säger Meghan Nois och fortsätter: 

– Jag var jätteförvånad för ingen hade sett brevet och jag hade inte hört om det alls. 

Meghans kritiska ord

Beskedet tas inte emot alltför bra av Meghan Nois: 

– Jag är riktigt frustrerad att Linn fick en dejt. Felix vet att något händer i huset med Linn och jag är orolig att Felix bara ska se hennes goda sidor. 

Och mycket riktigt. Linn Schönbeck har blivit utbjuden av bachelorn Felix Almsved och på dejten badar de tillsammans och kramar tätt intill varandra i vattnet. 

– Det var ganska mysigt att smyga upp och vakna upp och smyga i väg när alla andra ligger och sover, förklarar Linn Helenesdotter i programmet och fortsätter: 

– I dag var en sån dag som jag ville träffa Felix och jag kommer ta tillvara på varenda sekund. 

Reaktionen när Linn kommer tillbaka

När Linn Schönbeck sedan kommer tillbaka från dejten hälsas hon välkommen tillbaka och tjejerna kan se att hon håller i en ros. Hon får frågan om vilken bachelor hon gillar mest. 

– Jag älskade Linns svar för det är den största lögnen, säger Meghan Nois i programmet. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.