Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Deltagaren avslöjar hemliga mannen som inte syns i bild

Dokusåpaprofilen avslöjar mystiska mannen i huset.
Gabriella ”Bella” Andersson avslöjar detaljer om inspelningen i Brasilien.Foto: PELLE T NILSSON / SPA
”Bella” Andersson avslöjar mystiska mannen i ”Celebrity ex on the beach”.Foto: Linus Hallsénius / Kanal 5 och Dplay

”Celebrity ex on the beach” har erbjudit stora portioner drama. 

Några gånger har stämningen blivit så hetsig att en vakt tvingats gå emellan. 

– Han fick slita isär killarna flera gånger när de började bråka, säger Gabriella ”Bella” Andersson i podcasten ”I sanningens namn”. 

Trots att dokusåpan ”Celebrity ex on the beach” handlar om drama och känslor kan det ibland bli för mycket. 

I podcasten ”I sanningens namn” berättar deltagaren Gabriella ”Bella” Andersson att de tvingades ha en vakt i huset, som kunde gå emellan och avbryta när bråken eskalerade under inspelningen. 

– Det ni inte får se är att de har en säkerhetsvakt, en australier, som kommer in och särar på folk, drar ut folk, håller upp dem, tar upp dem och ut dem ur huset, säger ”Bella” Andersson. 

”Alla hade respekt för honom”

Hon berättar vidare att deltagarna har stor respekt för säkerhetsvakten och att de aldrig vågar bråka tillbaka när han ingriper. 

– Nej, för fan. Alla hade respekt för honom. Det är killarna som får ta tjafset med honom, för det är de som blir aggressiva. Det blir mer knytnävar än med oss tjejer. Han har ju aldrig kommit in och dragit bort oss.  

Influencern sålde nakenbilder på andra – ber om ursäkt

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.