Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Dejtens svidande kritik till Ulrika Jonsson i tv

Paras ihop med Tal i dokusåpa: ”Res dig upp och gå”
Dejten Tal.
Foto: Channel 4
Ulrika Jonsson blir lite ställd av kritiken.
Foto: Channel 4
Men ger ändå svar på tal.
Foto: Channel 4

Ulrika Jonsson dejtar i tv – för att hitta kärleken.

Men i det senaste avsnittet av brittiska dejtingsåpan ”Celebs go dating” får hon svidande kritik. 

– Jag skulle också säga, konstruktivt, att en dejt, den ska vara rolig. Om du inte har roligt med personen som du pratar med, gör det inte. Res dig upp och gå! säger hennes dejt Tal. 

Svenskfödda Ulrika Jonsson, 54, som gjort en karriär i Storbritannien som bland annat skådespelare och programledare kom 2019 ut ur ett elva år långt äktenskap med Brian Monet, 51. Och nyligen berättade hon för Mirror att hon inte längre letar efter ”den rätta”. 

 – Jag ville inte ha ett förhållande men jag ville ha sex – och gärna mycket av det, sa hon då. 

Men nu är Jonsson aktuell i den brittiska dokusåpan ”Celebs go dating”, som är precis som det låter. Kändisar anmäler sig till en dejtingbyrå för att hitta kärlek och matchas ihop med en okänd person. 

”Hade behövt jobba hårdare”

Och i det senaste avsnittet gick det kanske inte som Ulrika Jonsson hade tänkt sig när hon parades ihop med dejten Tal, som inte var alltför imponerad över deras tid ihop. 

När han sätter ett betyg på dejten får den sex av tio och han ger Jonsson svidande kritik. 

– Jag skulle också säga, konstruktivt, att en dejt, den ska vara rolig. Om du inte har roligt med personen som du pratar med, gör det inte. Res dig upp och gå! säger han och fortsätter:

– Du reste dig inte upp och lämnade , så jag tror att du hade lite roligt. Om du skulle få en sjua hade du behövt jobba lite hårdare. Men jag får alla att jobba hårdare för en sjua. 

Ulrika Jonssons svar på kritiken

Ulrika Jonsson blir rätt ställd men ger ändå svar på tal. 

– Jag kände det som att du hade förutfattade meningar om hur mitt liv ser ut och vem jag var – och det kändes inte så bra för mig, för jag ville att du skulle komma och lära dig om mig från mig. Inte från det som du trodde att du visste om mig. 

Dejten protesterar inte mot hennes ord. 

– Det är rimligt, svarar han. 

Ulrika Jonsson har tidigare berättat för Daily Mail att hon paras ihop med män i serien som är så unga som 26 år – något hon tycker är uppfriskande eftersom att de inte vet vem hon är. 

Superstjärnan om ”Euphoria”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.