Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

De var bäst klädda på QX-galan

Knasiga kavajer, långklänningar och jumpsuits var några av de mest spektakulära plaggen för kvällens QX-gala.

Expressens Magda Omerspahic sätter getingbetyg på galans gäster.

 1. 1. Anna Kinberg Batra

  Jag tror inte att vi någonsin har sett Anna så här glammig, men hon gör verkligen succé i den svarta byxdressen som hon matchar med korta naglar och mörkt nagellack.

  Det enda som hon kunde ha skippat är det långa halsbandet och i stället satsat på ett par örhängen storlek större.

 2. 2. Jenny Strömstedt

  Om det är någon som kan bära upp en sval och minimalistisk klänning så är det Jenny! Otroligt fint med den puderrosa nyansen och spetsiga pumpsen som sticker fram. Hennes lob – den långa boben - med snedbena och den starka makeupen gör hennes till kvällens absolut snyggaste.


 3. 3. Simon Sköld och Camilla Läckberg

  Kvällens ena par med stor WOW-faktor! I stället för att köra på skjorta och slips så inger Simon ett ledigt men otroligt stiligt intryck när han kombinerar kavajen med en vit T-shirt. Camilla är så fancy som man kan bli. Långklänning, paljetter och örhängen är det som gör hela hennes outfit.

 4. 4. Samir Badran och Viktor Frisk


  Melloaktuella duon ses tillsammans överallt nu för tiden och grabbarna verkar trivas i sina slitna jeans, långa tishor och sneakers. Jag är dock inget fan av Adidsasränder på fest. Men som tur är så är de inte nakna den här gången i alla fall.

 5. 5. Anja Pärson och Filippa Rådin


  WOW! Det här är ju exakt det vi vill se mer av i de svenska galorna – det vill säga pampiga klänningar, lyxiga frisyrer och attityd. Anja och Filippa matchar perfekt trots två helt olika stilar. Extra getingsurr för axeldetaljerna på Filippas klänning.

 6. 6. Kajsa Bergqvist


  Åh, gillar Kajsa så mycket, men den här outfiten är inte det minsta smickrande tyvärr. Kostym på tjejer är bland det hetaste man kan ha på sig men det är för mycket restaurangpersonal över den här.

  Bättre om det hade varit långa byxor och sylvassa pumps till.

 7. 7. Roy Fares


  Vacker man i vacker klädsel. Roy är den typen av man som kan dra på sig en sopsäck och ändå se stilig ut. En bra regel att tänka på när man har på sig olika svarta plagg är att hålla allt till samma svarta nyans för en trevligare helhet – något Roy självklart lyckas med.


 8. 8. Sofia Wistam


  Det är så fint med långklänningar så Sofia har gjort helt rätt. Fint med det batikliknande mönstret. Att hon dessutom satte upp håret gör att klänningen verkligen kommer till sin rätt. Fin makeup och härligt med håraccessoarer.

 9. 9. Alcazar

  Åh, älskar att de kör fullt ut och matchar varandra från topp till tå! Härligt med guld, paljetter och skimmer. Tess Merkels jumpsuit är supercool, sitter perfekt och en av kvällens bästa plagg.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!