Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

De ska hitta kärleken i tv

Klas Karlsson, 36, Kolmården
Klas har ­köttdjur och bedriver skogsbruk. Gården har även ett slakteri. Klas arbetade tidigare som mekaniker och han gillar köra motorcykel. Han tycker även mycket om att dansa.
"Det ska vara en positiv och glad tjej. Spontan, så att man kan hitta på roliga saker plötsligt, inte behöver planera så mycket. Och sen ska hon kunna klara sig själv, när jag är ute och jobbar på åkrarna eller i skogen."
Foto: Ylwa Yngvesson
Sven-Arne Eriksson, 45, ­Ockelbo
Han är kött- och skogsbonde och är född och uppvuxen på gården som funnits i släktens ägo sedan början av 1700-talet. Sven-Arnes största intresse är dans och han gillar både att bugga och dansa foxtrot. Sven-Arne har två barn.
"Det är värmen inifrån som gör att jag blir intresserad av en kvinna. Hon ska kunna ge av sig själv, vara varm och verkligen ge av sig själv."
Foto: Ylwa Yngvesson
Bengt Erlingsson, 58, Ormöga
Han är köttbonde och föder även upp kameler. På gården finns för tillfället ett trettiotal kameler, några dromedarer och några lamor. Bengt är väldigt film- och litteraturintresserad. Han har även ett aktivt musikintresse och spelar både nyckelharpa och gitarr.
"Hon ska vara självständig och har egna intressen. Vara en egen person, inte någon sorts komplement till mig. Min framtida partner ska vara en självständig kvinna."
Foto: Samuel Unéus
Johan Wadborg, 33, Landskrona
Spannmålsbonde som odlar alla sädeslagen och även betor och raps. På fritiden umgås han med vänner och han tycker om att resa. Dch det brukar bli en vinter- och sommarresa varje år.
"Hon ska vara snäll, god och okomplicerad. Lätt att prata och ha kul ihop med. Jag jobbar mycket, och kräver kanske att man hjälps åt. Jag har hört ibland att jag krävt för mycket, men jag tycker att om man bor ihop så hjälps man åt."
Foto: Ylwa Yngvesson
Robert Johansson, 24, Åtterås
Tog för några över driften av familjens gård som har ett hundratal köttdjur. Han bedriver även skogsbruk. Robert gillar djur och natur och på fritiden umgås han gärna med vänner. Han tycker om att jaga och har även ett stort modeintresse.
"Min drömkvinna är rolig, spontan, har mycket humor och är väldigt framåt. Att få alla brev var en "aha"-upplevelse, att det fans så många som gillade mig."
Foto: Ylwa Yngvesson
Gunnar ­Pettersson, 48, Visingsö
Gunnar har ett femtiotal dikor och lika mycket kalvar och ungdjur. Gunnar bestämde sig att för att köpa delar av släktgården för 16 år sedan, innan dess arbetade han som ingenjör i Stockholm. Han har ett brinnande intresse för djur och gillar även friluftsliv, ridning och att fiska.
Foto: Foto: Tv4
Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!