De ska hitta kärleken i tv – här är årets ”Bachelors”

Simon Lindström är en av två som söker kärleken i TV4-programmet.
Sebastian Martinsson från Södertälje.
Foto: Jakob Dahlstrom / Tv4
Simon Lindström jobbar inom marknadsföring och extraknäcker som modell.
Foto: Jakob Dahlstrom / Tv4

Är Simon Lindström eller Sebastian Martinsson ditt livs kärlek?

Nu kan du tävla om att vinna deras hjärtan i nya säsongen av ”Bachelor”. 

– Jag är 100 procent seriös med detta. Jag vill hitta någon att dela mitt liv med, säger Sebastian Martinsson.  

Nya säsongen av Tv4:s ”Bachelor” fick en otursam början när årets ungkarl William Karlsson avslöjade att han hittat kärleken – redan innan programmet spelades in. Kanalen var då tvungna att göra en blixtändring och nu står det klart vilka som blir årets ”Bachelors”: Simon Lindström och Sebastian Martinsson. 

– Jag fick veta detta för en vecka sedan. Jag är laddad som sjutton, säger 29-åriga modellen Simon Lindström.

– Jag gillar närhet. Jag är väldigt kramig, så det får hon gärna vara också. Men jag tittar mycket på värderingar och vad tjejerna tycker är viktigt i livet. 

Även 28-årige Södertäljebon Sebastian Martinsson är taggad på att börja inspelningarna. 

– Jag är 100 procent seriös med detta. Jag vill hitta någon att dela mitt liv med. Ser fram emot detta sjukt mycket. 

”Han ser skitbra ut!”

Precis som i förra säsongen av kärleksspelet kommer det alltså vara två killar som tävlar om att fånga tjejernas hjärtan. Men killarna känner ingen konkurrens sinsemellan – snarare tvärtom. 

– Jag tycker faktiskt att det känns skönt att vi är två. Det är en bubbla när man spelar in och jag tror man tappar verklighetsuppfattningen lite. Och har tjejerna någon att jämföra mig eller honom med så tror jag de får lite bättre verklighetsuppfattning, säger Simon Lindström.

Även om de ska vara med i samma program och träffa samma tjejer har de hittills inte fått lära känna varandra. Men Simon Lindström avslöjar att han har kikat igenom konkurrentens sociala medier. 

– Han ser skitbra ut! Så tjejerna som söker kommer få två bra killar. 

Sebastian Martinsson var som en ung en väldigt lovande hockeyspelare i Södertälje. Men efter en skada i 20-årsåldern valde han att lägga sportkarriären på hyllan och syssla med annat. I dag jobbar han på ett läkemedelsföretag. Även om han är redo att slå sig till ro var det hans mamma som skickade in ansökan till programmet.

– Det är tack vare mamma som jag är med, säger han. 

– Hon vill att jag ska träffa den rätta. Hon känner väl att det är dags för mig och jag kan bara hålla med. 

Vem tror du är den rätta?

 – Jag tror det är någon där man kan prata om allt, är ett team i vått och torrt. Man litar på varandra och är trygga. Har man den grunden tror det blir väldigt bra. 

Kommer vara borta två månader

Trots coronapandemin är planen i nuläget att spela in programmet i Grekland, precis som tidigare säsonger. Inspelningarna kommer att pågå i drygt två månader.

Förra året fick den planerade inspelningen ställas in. 

– De tar väldigt seriöst på corona. Vi kommer att testa oss flera gånger. Vi kommer inte ta in externt folk, säger Simon Lindström. 

Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4, avslöjar att årets säsong kommer att bli något alldeles extra.

– Eftersom förra årets inspelningar ställdes in är alla extra taggade nu, och vi har haft extra mycket tid på oss att hitta de perfekta killarna. Simon och Sebastian är båda riktiga hunkar, men de är väldigt olika varandra. Det ska bli kul att se vilka tjejer som söker, säger han.

Höll det hemligt för bästa vännen Viktor Frisk:

Berättar om drömtjejen, förberedelserna och framtiden.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.