De klädde sig bäst på P3 Guld-galan

Expressens Therese Loberg har satt getingbetygen på årets P3 Guld-gala.

Vågat, enkelt och mönstrat!

På lördagskvällen var det dags för den årliga P3 Guld-galan i Göteborg.

Expressens Therese Loberg har satt getingbetygen. 

Peg Parnevik och Filip Lamprecht

Peg Parnevik och Filip Lamprecht
Foto: Tommy Holl/TT

Peg Parnevik var supertjusig i silkig, cerise, figurnära klänning. I vår ska hårspännen gärna synas, en trend som Peg hade prickat in. Den djupa urringningen visade upp hennes tatuering och illusionen av en tvådelad outfit markerade midjan. Snyggt!  

Filip Lamprecht pysslade inte med några krusiduller under kvällens gala. Helsvart var hans melodi. Bröt av gjorde han med ett par kängor i beige. Här är helt klart less more!

Molly Sandén 

Molly Sandén
Foto: Tommy Holl/TT

Molly Sandén var inte bara nominerad som "Årets artist", hon dök även upp på röda mattan i en av vårens hetaste färger – gult. På sig hade hon en gul skapelse med gula detaljer som såg både sportig och galaglammig ut på samma sång. Vita gympaskor, en svart clutch och röda läppar matchade hon med. Håret hade hon fixat med en wet look. Det är superkul att Molly Sandén vågar sticka ut. Däremot tänker jag lite för mycket på en dunjacka när jag ser klänningen. 

Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso på P3 guld.
Foto: Tommy Holl/TT

Benjamin Ingrosso var nominerad för "Årets artist" och uppträdde även under galan. När han dök upp på svarta mattan gjorde han det i en sliten jeansjacka med splashar av färg, svarta byxor, svart tröja och en keps bak och fram. Han matchade med vita gympaskor. Självklart ser Benjamin supercool ut men för ett högre betyg hade jag gärna sett lite längre byxor. Jag är inte heller helt såld på färgen på jackan. 

Linnea Henriksson

Linnea Henriksson glittrade i mitten.
Foto: Tommy Holl/TT
Linnea Henriksson tog hem "Årets pop"
Foto: ADAM IHSE/TT / TT NYHETSBYRÅN
Linnea Henriksson tog hem "Årets pop"
Foto: ADAM IHSE/TT / TT NYHETSBYRÅN

Linnea Henriksson, som vann "Årets pop", glittrade verkligen – bokstavligen. I sin superfina tvådelade outfit av guldiga och silvriga paljetter glänste hon som en discokula. Allt glitter toppade hon med utsläppt hår och stora guldiga smycken. Så glammigt och snyggt! 

Marcus Berggren och Tina Mehrafzoon

Foto: /IBL / /IBL

Kvällens värd var stilig i brun mockajacka med guldknappar, uppknäppt vit skjorta och svarta byxor. Till det matchade han med bruna skor. Han såg så där härligt avslappnad ut! Snyggt! 

Kvällens andra värd Tina Mehrafzoon hade på sig en vit t-shirt och svart tyllkjol. Håret var lockigt och stort. Röda kängor och rosa läppglans toppade outfiten. Kanske lite för säkert här va? Jag hade gärna sett en lite glammigare klänning här. 

Kodjo Akolor

Kodjo Akolor i dubbelknäppt kavaj
Foto: Tommy Holl/TT

Kodjo Akolor dök upp i gråsvart kostym med dubbelknäppt kavaj och svart polotröja under. Stiligt! För högre betyg hade jag gärna sett ett par mer dressade skor. Gympaskor är för mig ingen hit till kostym. 

William Spetz, Farah Abadi, Daniel Adams-Ray 

William Spetz, Farah Abadi, Daniel Adams-Ray
Foto: Tommy Holl/TT

Programledarna för "Musikhjälpen" 2018 kom i samlad trupp. Wiliam Spetz hade valt en blå tröja med vida ärmar och en mörkblå polotröja med små vita detaljer under. Till det matchade han med svarta byxor och glansiga loafers. Han ser modemedveten ut. Jag hade dock önskat en lite snävare modell på den blå tröjan över. 

Farah Abadi körde på ett säkert kort – den lilla svarta. Utsläppt, lite vågigt hår och långa, silvriga örhängen hade hon också. I de svarta skorna glänste rött nagellack. Fint Farah, men kanske lite för säkert? 

Nu snackar vi. Kul med någon som vågar både färg och mönster och som vågar sticka ut. Daniel Adams-Ray visar med sin orange och svartfärgade outfit att han inte är rädd för att dra blickar till sig. Hurra!  

Amanda Winberg

Foto: Tommy Holl/TT
Foto: /IBL / /IBL

WOW! Den tidigare "Idol"-deltagaren Amanda Winberg går sällan någon förbi – det gjorde hon verkligen inte under kvällens gala heller. I en lysande orange, transparent tyllklänning visade hon verkligen var skåpet ska stå. Klänningen matchades med samma färg på sminket och ett par röda klackar. För full pott hade jag gärna sett en ännu mer matchad outfit med stora smycken. 

Rebecca & Fiona

Foto: Tommy Holl/TT

Rebecca & Fiona kan ju omöjligt se ocoola ut. Det pastelliga håret är fortfarande en trend och där har Fiona valt helt rätt. Det passar henne verkligen. De mjuka lockarna matchade hon med en svart byxdress, en guldig kedja och en päls som nästan gick i samma färg som håret. 

Rebecca prickade in djurmönstertrenden som fortfarande sitter i. Den vita klänningen matchade hon med lårhöga, vita stövlar och en svart skinnjacka med leopardprickat foder. För högre betyg hade jag hellre sett en annan ringning på klänningen och bättre passform på jackan. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.