Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

De kan bli framtidens artist på P3 Guld

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Galan hålls i januari.
Myra Granberg i Allsång på Skansen
Foto: MAGNUS ANDERSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Den här artikeln går att kommentera. När du har läst får du gärna dela med dig av dina tankar längst ner.

Nu står det klart vilka som är nominerade i kategorin ”Framtidens artist” inför P3 Guld-galan som hålls i början av 2021. Fem artister tävlar nu om det prestigefyllda priset. 

Jelassi: Samlad produktion

Kasbo: The making of a paracosm

Maia Wright: Firsts

Myra Granberg: Bara hälften kvar

Nea: Some say EP

Oscar Zia och Emma Molin är sedan tidigare klara som programledare för galan som kommer att sändas den 23 januari från Elite Hotel Marina Tower i Stockholm. I år utan någon publik.

– Det är superglamoröst och jättekul att få hylla alla musiker och alla musikakter i P3 Guld. Det behövs ju så otroligt mycket just nu – när allt är så tråkigt och inställt, har Emma Molin tidigare sagt i ett pressmeddelande. 

Galan direktsänds i P3, SVT1, SVT Play och i appen Sveriges Radio Play.

KOMMENTERA ARTIKELN

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Expressen möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till expressen.se. Expressen granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Läs mer om kommentering här.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.