De har opererat om sig till sina kända idoler

Publicerad

Stora summor pengar, blekt hy, implantat och konstiga dieter - de här personerna har gått långt för att uppfylla sin dröm om att se ut som sina idoler.

Möt kvinnan som är en kopia av Michael Jackson och mannen som skulpterat om sitt ansikte för att se ut som tonårsidolen Justin Bieber.

 • 1Vill se ut som Stålmannen

  Foto: Faksimil Youtube

  Herbert Chavez från Filippinerna bestämde sig för att bli en kopia av Stålmannen och har därför gjort 19 operationer - bland annat har han blekt sin hud, ändrat formen på näsan och korrigerat sin käklinje. Och: Om du undrar över hans uppumpade bröst så är det ett implantat.


 • 2Stålmannen

  Foto: Warner Bros.

  Den riktiga karaktären Stålmannen, vad säger du - är Herbert lik honom?


 • 3Vill se ut som Michael Jackson

  Foto: Faksimil Youtube

  Den brittiska kvinnan Mikki Jay har förvandlats till Michael Jackson och hon jobbar med att uppträda som ikonens kopia. Det kostade henne dock över 100 000 kronor först.


 • 4Michael Jackson

  Foto: Kevork Djansezian

  Popikonen Michael Jackson, vad säger du - är Mikki lik honom?


 • 5Vill se ut som Kim Kardashian

  Foto: Facebook

  Claire Leeson har gjort allt för att se ut som realitystjärna Kim Kardashian. Men operationerna och skönhetsförändringarna har skuldsatt 24-åringen - bland annat är det större bröst, blekta tänder, extensions, fejkbränna, smink, rumpinlägg och kläder som har gjort att hon hamnat i pengatrubbel. • 6Kim Kardashian

  Foto: Planet Photos

  Så här ser Kim Kardashian ut, vad tycker du - är Claire lik originalet hon försöker härma?


 • 7Vill se ut som Justin Bieber

  Foto: Faksimil Youtube

  Toby Sheldons besatthet av Justin Bieber har gjort att han lagt över 700 00 kronor på att se ut som sin idol. På listan över operationer och ingrepp har han bland annat fettsugning, hårtransplantation och läppförstoring.


 • 8Justin Bieber

  Foto: Faksimil Youtube

  Så här ser Justin Bieber ut, vad tycker du - är Toby lik honom?


 • 9Vill se ut som Miranda Kerr

  Foto: Faksimil Huffington Post

  Hong Yuh Reums karriär ska ha gynnats ordentligt av att hon opererat om sig för att likna supermodellen Miranda Kerr. Bland annat använde hon plastikkirurgi för att ändra formen på sina ögon och näsa.


 • 10Miranda Kerr

  Supermodellen som gått visningar för bland annat Victoria's Secret, vad tycker du - är Hong lik Miranda?


 • 11Vill se ut som Ken-dockan

  Foto: Faksimil Youtube

  Justin Jedlica har lagt en förmögenhet på att se ut som Ken-dockan. Han har blivit känd världen över för sin förvandling och har gjort över 150 operationer för att se ut som plastdockan i leksaksaffärerna.


 • 12Ken-dockan

  Foto: Faksimil Youtube

  Så här ser den riktiga Ken-dockan ut, vad tycker du - är Justin lik leksaken?


 • 13Vill se ut som Jennifer Lawrence

  Foto: Faksimil Youtube

  Kitty Jays vilja att se ut som den Oscarbelönade skådespelaren Jennifer Lawrence har krävt mer än 170 000 kronor. Det har bekostat fettsugningar av ansiktet och kroppen, en operation av näsan och transplantation av fett till kinder och rumpa.


 • 14Jennifer Lawrence

  Så här ser Jennifer Lawrence ut, vad tycker du - är Kitty lik henne?


 • 15Vill se ut som Barbie

  Foto: Faksimil Youtube

  Valeria Lukyanova har har kallats för den levande Barbiedockan och hon säger att hon endast förstorat sina bröst och att hon i övrigt är helt naturlig.


 • 16Barbie

  Foto: Mark Lennihan

  Den riktiga Barbiedockan som du hittar i leksaksaffärer.


 • 17Vill se ut som Jessica Rabbit

  Foto: Faksimil Youtube

  Annette Edwards fastnade för den tecknade och yppiga karaktären Jessica Rabbit. För att se ut som henne la hon ner över 100 000 kronor och det gav henne bland annat implantat i kinderna och ett bröstlyft. Dessutom gick hon på en diet bestående av endast sallad och flingor under tre månader.


 • 18Jessica Rabbit

  Den riktiga figuren Jessica Rabbit, vad tycker du - är Anette lik henne?


Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag