Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

De glänste och floppade under nattens Emmygala

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Röda mattan är ett minne blott när det kommer till Emmygalan – men det stoppade inte kändisarna från att glänsa i sina hem. 

Vissa var riktig eleganta och andra ännu snyggare – medan andra körde all in på pyjamas och lite för säkra kort.

Expressens Therese Loberg sätter getingbetygen. 

Regina King

https://www.instagram.com/p/CFYI1JmAoOf/?utm_source=ig_web_copy_link

Wow, den här färgen på Regina King får henne att se som tagen ut ur himlen! Och de små gnistrande berlockerna ser ut som stjärnor! Jag gillar verkligen modellen på klänningen med den höga slitsen och den puffiga ärmen. Elegant och sexigt!

Jennifer Aniston

Foto: ABC/SHUTTERSTOCK / ABC/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: ABC/SHUTTERSTOCK / ABC/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Att den tajta, svarta fungerar det vet vi ju alla vid det här laget. Men om man ändå är på plats, som fantastiska Jennifer Aniston var, så kan man väl ändå göra en häftigare entré? Stjärnan är ju alltid skitsnygg men jag blir lite besviken på den här svarta skapelsen från Christian Dior. 

Kerry Washington

https://www.instagram.com/p/CFYWmx8H4iJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Kerry Washington hade inte klätt upp sig på ett tag och visade upp en glittrande leopardmönstrande klänning från Dolce & Gabanna med pärlor som rör sig och låter när hon går. Lekfullt och riktigt fint med det eleganta, raka håret och röda läppar. 

Reese Witherspoon

https://www.instagram.com/p/CFYMEICA5wP/?utm_source=ig_web_copy_link

Reese Witherspoon bytte röda mattan mot sin trädgård och klädd i fodralklänning från Louis Vuitton och röda läppar ser hon elegant. Jag gillar verkligen rosetterna vid axlarna men även här tycker jag nog att Witherspoon spelar ett lite väl säkert kort. Kom igen, tillfällena när man får klä upp sig växer inte på träd just nu!

Foto: Instagram

Paul Mescal

https://www.instagram.com/p/CFYKsNdn-AP/?utm_source=ig_web_copy_link

”Normal people”-stjärnan Paul Mescal firade nattens gala hemifrån – i sin trapp. Dessutom var han klädd i en kostym från Louis Vuitton! Snyggt! Jag gillar att han slängt slipsen. 

Robin Thede

https://www.instagram.com/p/CFYBBWxFe2u/?utm_source=ig_web_copy_link

Dra mig baklänges! Nu snackar vi. Komikern Robin Thede kastar alla möbler åt sidan och visar var skåpet ska stå. De bara axlarna, den varma färgen, de mjuka lockarna, den dramatiska kjolen – ja allt! Jag vill nästan svära, så snygg är hon i den här designerdrömmen från Christian Siriano. 

Billy Porter

https://www.instagram.com/p/CFYjJ1GFr4Y/?utm_source=ig_web_copy_link

När Billy Porter klär upp sig för gala gör han det ordentligt. Och just här är han galet elegant i en kreation från Ashi Studio. Jag älskar draperingen på hans arm som blir ett långt släp. Änglalikt! 

Jameela Jamil

https://www.instagram.com/p/CFX4zNQjsYf/?utm_source=ig_web_copy_link

Jameela Jamil tog det här med galan från hemmet bokstavligt och sa hejdå till allt vad klackar och galaklänning heter och välkomnade i stället en pyjamas med lite elegant touch. Att det ser bekvämt ut kan vi nog alla enas om. Uppfriskande men även lite tråkigt! 

Laverne Cox

https://www.instagram.com/p/CFYQif2gTuO/?utm_source=ig_web_copy_link

WOW, säger jag bara. Varför visa upp en look när man kan ha två? Och när man dessutom gör det som Laverne Cox kan man ju lika gärna ha hur många som helst. Den rosa skapelsen men även den dramatiskt svarta ger välbehövlig drama till nattens gala. Dessutom väldigt fint matchat med mjuka lockar och stram knut. Så snyggt!

https://www.instagram.com/p/CFYoCBQgNr8/?utm_source=ig_web_copy_link

Sandra Oh

https://www.instagram.com/p/CFYbDEZH6Gq/?utm_source=ig_web_copy_link

Sandra Oh tog tillfället i akt att sända ut ett budskap. ”Black lives are precious” står det på stjärnans skräddarsydda bomberjacka. En lite mer nedklädd look är detta men Sandra Oh sticker ju garanterat ut i glänsade lila med matchande munskydd och små flätor. Eget men jag skulle gärna se Sandra Oh i en dramatisk galaklännig. 

Rain Valdez

https://www.instagram.com/p/CFYOn0VsB6B/?utm_source=ig_web_copy_link

Tillåt mig att busvissla! Rain Valdez är vackert romantisk och rosmönstrat och skir tyll. Riktigt fint med det tillrättalagda håret till den voluminösa kjolen. Snyggt!

Octavia Spencer

https://www.instagram.com/p/CFYMaPyAxDH/?utm_source=ig_web_copy_link

Octavia Spencer gick också all in på hemmalooken och ser bekväm och elegant ut på samma gång. Skål, säger vi på den!

Catherine O'Hara

https://www.instagram.com/p/CFYGp6CnjfY/?utm_source=ig_web_copy_link

Helsvart var Catherine O'Haras melodi och dessutom visade hon upp två rejäla moderiktiga kängor. Tufft! Galaaktigt med de glittrande paljetterna men jag hade gärna sett ett par nätta klackar för en mer uppklädd look! 

Eugene Levy

https://www.instagram.com/p/CFYGjjQjpSQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Här snackar vi välklätt! Eugene Levy är riktigt stilig i dubbelknäppt kostym och olika nyanser av svart! Heja! 

 Tituss Burgess

https://www.instagram.com/p/CFX7Sx8H-n_/?utm_source=ig_web_copy_link

Nja, nog att det här med sportig look har varit en trend under en lång tid och visst  Tituss Burgess firar Emmygalan i sitt hem – men var inte det här i lite för mycket jogginglaget? 

 Jeremy Pope

https://www.instagram.com/p/CFYFWxyJdtT/?utm_source=ig_web_copy_link

Här har vi något helt eget och otroligt moderiktigt! Jeremy Pope sticker verkligen ut i rutor, blekt hår och grymma poseskills! Jag fullkomligt älskar det här!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.