Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

De gästar årets säsong av SVT Edits ”Kvartsamtalet”

Assia Dahir tar över stafettpinnen som programledare

Benjamin Ingrosso, Omar Rudberg och Isabella Löwengrip.

Det är några av gästerna som medverkar i årets säsong av SVT-programmet  ”Kvartsamtalet”.

SVT Edits intervjuprogram ”Kvartsamtalet” är tillbaka för en tredje säsong.

I programmet intervjuas några av de mest omtalade personerna i Sverige, där de berättar om sin dåtid, nutid och vad de drömmer om i framtiden. Förra säsongen leddes programmet av programledaren Parisa Amiri, 32, som mötte profiler som Bianca Ingrosso, Ebba Busch och Anders Ygeman.

Den här gången är det P3-profilen Assia Dahir som tar över och programleder serien.

– Jag ville med skärpa och humor få rota i olika intressanta personers driv, framgångar och motgångar.  Allt från politiker till folkkära profiler har kvartsamtalats och nu är tiden inne att se vad konceptet kan innebära utifrån någon annan. Och jag kan inte tänka mig någon mer spännande då än Assia Dahir, säger förre programledaren Parisa Amiri. 

I säsongens premiäravsnitt, som sänds den 4 oktober på SVT Play, är det Benjamin Ingrosso som intervjuas. Andra som intervjuas under säsongen är Isabella Löwengrip och Victoria Silvstedt.

”Det känns helt surrealistiskt, helt otroligt! Jag blev helt överlycklig när jag fick uppdraget och tror att detta kommer bli jättekul. Man får se helt nya sidor av våra gäster, det är knasigt, det är högt i tak, det är spännande konversationer. Det är inget lätt jobb att ta över efter THE Parisa Amiri, men nånstans får man la börja”, skriver Assia Dahir i ett pressmeddelande och fortsätter:

”Jag kommer skita ner mig”.

De gästar ”Kvartsamtalet” 2022

Omar Rudberg, 23

Foto: IPA/MODA_MILANO / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Omar Rudberg blev först känd som en av medlemmarna i bandet The Fooo. Därefter fick han sitt genombrott som skådespelare i serien ”Young royals”. Nu har artisten 1,8 miljoner följare på Instagram.

Benjamin Ingrosso, 25

Foto: JONAS EKSTRÖMER / TT NYHETSBYRÅN

Benjamin Ingrosos musikkarriär blomstrar. Under Grammis 2022 belönades artisten med galans tygnsta pris, ”årets artist”. Under Kristallengalan 2022 lyckades han även plocka hem pris för årets tv-personlighet, för hans prestation i tv-programmet ”Benjamins”.

Isabella Löwengrip, 31

Foto: OLLE SPORRONG

Isabella Löwengrip blev känd med svenska folket som ”Blondinbella” under sina första år som bloggare. Under karriären har hon gett ut bok och startade skönhetsmärket Löwengrip Beauty, som hon sålde för närmare 12 miljoner kronor, enligt SVD.

Mauri Hermundsson, 26

Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

På Youtube gör Mauri Hermundsson videor där han testar att leva en dag som som Magdalena Andersson, bjuder världsstjärnan Ed Sheeran på mat och lever en dag som pilot.

Cherrie, 31

Foto: Fredrik Persson/TT / TT NYHETSBYRÅN

Sherihan ”Cherrie” Hersi är en svensk-somalisk R&B-artist. Hon har haft internationella samarbeten med artister som Stormzy och Kehlani. Hon har både hunnit hålla sommarprat i p1 och deltagit i folkkära programmet ”Så mycket bättre”.

Kakan Hermansson, 41

Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN

Karin Signhild ”Kakan” Hermansson är programledare, komiker, författare och konstnär. På sociala medier syns hon i frågor och debatter om kön, klass och sexualitet.

Victoria Silvstedt, 48

Foto: PIERO OLIOSI / POLARIS POLARIS IMAGES

Victoria Silvstedt är en svensk fotomodell och skådespelare. Hon påbörjade sin karriär när hon kom på en andraplats i Fröken Sverige under 1993. 

Jens Lapidus, 48

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM/EXPRESSEN/TT / EXPRESSEN TT NYHETSBYRÅN

Jens Lapidus är en författare och jurist. Mest känd är han för romaner som ”Snabba Cash”, ”Aldrig fucka upp” och ”Livet deluxe”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.