De första deltagarna i SVT:s nya ”Vi eller aldrig”

Här är de första deltagarna i SVT:s nya serie ”Vi eller aldrig”
Foto: Jan Danielsson / SVT

Den 13 juli har SVT:s nya kärlekssåpa ”Vi eller aldrig” premiär. 

I programmet försöker kärlekspar reda ut om de har en framtid ihop eller om det är dags att gå vidare. 

Två gånger i veckan kommer tittarna få följa kärleksparen som vacklar i sina förhållanden. Serien, som spelades in på Malta under våren, utlovar starka känslor och stor dramatik. Programledare är Farao Groth och vid sin sida har han sexologen Louise Mazanti och psykologen Björn Hedensjö. 

Deltagare i de tre första avsnitten:

Hedda och Jonas.
Foto: SVT

Hedda, 28, och Jonas, 35 från Göteborg

Hedda och Jonas har varit tillsammans i ett år. De träffades på nätet och har väldigt olika syn på vad en relation är och bör vara.


Rosinja och David.
Foto: SVT

Rosinja, 28, och David, 35, från Göteborg

Rosinja och David träffades också på nätet. Deras relation är ny, men trots nyförälskelsen känner de att relationen inte är allt den borde vara. Därför vill de nya sätta prov på kärleken i ”Vi eller aldrig”.  


Marcus och Steffi.
Foto: SVT

Steffi, 26, och Marcus, 26 från Halmstad

Steffi och Marcus träffades via jobbet och inledde en het sommarromans. Nu, fyra år senare är kärleken starkare än någonsin, men trots det skapar parets olikheter slitningar i relationen. 


Julia och Karl.
Foto: SVT

Julia, 31, och Karl, 30, från Stockholm

Julia och Karl har varit tillsammans i tolv år och lever separat. Kan programmet bli deras vändning? Julia kommer först till Malta själv. 


Matteo och Felicia.
Foto: SVT

Felicia, 20, och Matteo, 21, från Helsingborg

Felicia och Matteo har varit tillsammans i fyra år och har precis flyttat ihop. Deras problem har med det blivit ännu synligare och skapat fler bråk än vanligt. Enligt dem själva är den stora boven dålig kommunikation. 

Galna romansryktena om Brad Pitt och Lykke Li

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.