Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”De flesta killarna vet inte vad de gör”

Bianca Ingrosso, 25, är ju ingen blyg viol och flera gånger har hon berättat vad hon inte gillar i sängen.Foto: OLLE SPORRONG
Innan Nour El Refai blev ihop med Schyffert brukade hon dejta både män och kvinnor.Foto: PETER JOHANSSON / STELLA PICTURES/PETER JOHANSSON STELLA PICTURES

Att famla mellan lakanen med någon är det många som tycker om – ibland kan det vara himmelskt men ibland även riktigt dåligt. 

Här är kändisarnas heta och hemska sexupplevelser. 

”Det var mer som en biologilektion än ett hett, passionerat samlag”, har Carolina Gynning berättat i sin bok ”Ego Woman”. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

De rikas lekstuga: Nya överklassen i Marbella

Yngre svenskar tar över på solkusten • ”Omöjlighet att återvända till Sverige”

Så mycket dyrare blir din tjänstebil i nya regelverket

Laddhybriderna mister sin rabatt redan vid årsskiftet

Psykologen: Så avslöjar du psykopaten på videomötet

Tecken att se upp för • Så ska du bemöta personen