De är utsedda till Sveriges 10 sexigaste män

Publicerad

De 10 sexigaste männen i Sverige har utsetts. Zlatan Ibrahimovic, Alexander Skarsgård och Måns Zelmerlöw är tre av dem, enligt det nya numret av Veckorevyn.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 • 10.Darin Zanyar

  Foto: Simon Hastegård

  Artist, 28 år.

  Darin slog igenom i den första säsongen av TV4:s program "Idol". Efter det har Darins karriär gått spikrakt uppåt och i dag har han bland annat varit med i TV4:s program "Så mycket bättre" och släppt sju album.

 • 9. Soran Ismail

  Foto: Anders Ylander / ANDERS YLANDER GT/EXPRESSEN

  Komiker, 28 år.

  Soran Ismail är komikern som slog igenom i standup-tävlingen Bungy Comedy som 18-åring.

  Efter det har han turnerat med bland annat Özz Nûjen och Björn Gustafsson.

  Den kritikerrosade turnén "En skam för Sverige" som Soran gjorde tillsammans med Magnus Betnér blev tilldelad priset "Årets föreställning" år 2014.

 • 8. Frans Jeppsson Wall

  Foto: Patrik C Österberg / STELLA PICTURES

  Artist, 17 år.

  Frans blev Sveriges älskling när han i år slog igenom i Melodifestivalen med sin egenskrivna låt "If I were sorry". 17-åringen kammade hem hela tävlingen och slutade med sitt bidrag på en femte plats i Eurovision.

 • 7. Joel Kinnaman

  Foto: Pacificcoastnews / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS

  Skådespelare, 36 år.

  Joel Kinnaman är en svensk skådespelare som varit med i succéserier som "The Killing" och "House of Cards".

 • 6. Alexander Skarsgård

  Foto: Jamie Mccarthy / ALL OVER PRESS GETTY IMAGES

  Skådespelare, 39 år.

  Alexander Skarsgård började som skådespelare i Sverige, men har snabbt blivit Hollywoods älskling.

  Alexander hade sitt internationella genombrott i vampyrserien "True Blood" och nu ska svensken spela huvudrollen i den otecknade versionen av Tarzan.

 • 5. Zlatan Ibrahimovic

  Foto: Ena Christophe / ENA CHRISTOPHE AP TT NYHETSBYRÅN

  Fotbollsproffs, 34 år.

  En presentation av Zlatan behövs knappt. Fotbollslegendaren har släppt bok, dryck, parfym och en alldeles egen dokumentär.

 • 4. Danny Saucedo

  Foto: /Ibl / /IBL

  Artist, 30 år.

  Artisten är aktuell i höstens upplaga av "Så mycket bättre". Danny Saucedo slog igenom i TV4:s program "Idol" 2006 och har i dagsläget fem album bakom sig.

 • 3. Måns Zelmerlöw

  Foto: Patrik C Österberg / STELLA PICTURES

  Artist, 30 år.

  Måns Zelmerlöw har mycket på sitt cv för att bara vara 30 år. Måns började sin karriär i "Idol" 2005 och efter det har karriären eskalerat.

  Zelmerlöw har varit programledare för SVT:s folkkära program "Allsång på Skansen", vunnit Melodifestivalen och inte nog med det – Måns tog hem hela Eurovision.

 • 2. Bill Skarsgård

  Foto: Ylwa Yngvesson

  Skådespelare, 22 år.

  Som storebrodern Alexander Skarsgård har Bill också valt att slå sig in på den större marknaden – Hollywood.

  Bill var senast med i "Allegiant" och år 2017 kommer uppföljaren "Ascendant".

 • 1. Oscar Zia

  Foto: Sven Lindwall

  Artist, 19 år.

  Oscar Zia sågs i tv för första gången när han tävlade i X factor år 2012. Oscar har även deltagit i "Let's Dance" där han kom tvåa.

  Sitt riktiga genombrott hade Zia i Melodifestivalen år 2014 med bidraget "Yes we can". Även i år ställde Oscar upp med bidraget "Human", det knep en andra plats.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag