Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

De är med i årets "Stjärnorna på slottet"

Ann-Louise Hanson.Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN
Bosse Parnevik.Foto: LENNART REHNMAN
Marianne Mörck.Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Regina Lund.

Bosse Parnevik, Ann-Louise Hanson, Marianne Mörck, Regina Lund och Peter Jöback.

De blir årets deltagare i "Stjärnorna på slottet" i SVT.

– I år har vi fått till en riktigt underhållande cast på slottet, säger SVT:s projektledare Ulrika Midunger i ett pressmeddelande.

SVT:s succéserie "Stjärnorna på slottet" är tillbaka i kanalen - och nu släpps årets deltagare.

I år är det Bosse Parnevik, Ann-Louise Hanson, Marianne Mörck, Regina Lund och Peter Jöback som samlas på Teleborgs slott i Växjö för att lära känna varandra och dela med sig av sina livserfarenheter framför kamerorna.

– I år har vi fått till en riktigt underhållande cast på slottet! Vi är extra glada över bredden över både genrer och generationer med alltifrån 70-talisten Peter Jöback till 30-talisten Bosse Parnevik, säger SVT:s projektledare Ulrika Midunger i ett pressmeddelande.

Imitatören Boose Parnevik, pappa till goldproffset Jesper Parnevik, var en av landets största tv-personligheter på 70- och 80-talet, och medverkade bland annat i Hylands hörna.

 

LÄS MER: Stjärnans tårar: "Var mycket maffia"

 

Peter Jöbacks stora succé på Broadway med Fantomen på Operan

 

LÄS MER: Peter Jöback om livet som tvåbarnspappa

 

Peter Jöback har gjort stor musikalsuccé både i Sverige och på Broadway, med roller som Fantomen i "Fantomen på Operan". Han har också sålt ut arenor med sitt koncept "I love musicals", som senast hade en föreställning på Ullevi i Göteborg.

Ann-Louise Hanson är en riktig schlagerräv, och var med i musiktävlingen redan 1961. Yngre tittare minns henne nog från trion hon utgjorde med Siw Malmqvist och Towa Carson, när de showade loss med "C'est la vie".

"Stjärnorna på slottet" kommer spelas in under sommaren, och sändas på SVT i början av nästa år.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.