Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

De är klara för nya SVT-programmet

Veronica Maggio.Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN
Ebbot Lundberg.Foto: ROBBAN ANDERSSON
Ola salo.

Ebbot Lundberg bjuder med svensk artistelit ut på sjön i sommar i SVT:s nya "Ebbots ark".

Bland gästerna är Tommy Körberg, Veronica Maggio och Ola Salo.

– Det ska bli galet roligt, säger Ola Salo i ett pressmeddelande.

Soundtrack of our lives-sångaren Ebbot Lundberg blir ny SVT-programledare, när han bjuder med svenska artister och skådespelare i sin båt i programmet "Ebbots ark".

Nu är det klart vilka artister som vågar sig ut på sjön med Ebbot i det nya programmet. Veronica Maggio, Kapten Röd, Ane Brun, Tommy Körberg, Loreen, Adam Pålsson, Joy M'Batha, Lasse Holm, Per Andersson, Loney Dear, Rebecca & Fiona, Ola Salo, Hurula och Annika Norlin kommer alla att vara med i programmet, tillsammans med Ebbot Lundberg.

Ola Salo ser fram emot upplevelsen att hänga med Soundtrack of our lives-profilen på vatten.

– Det ska bli galet roligt att få ge mig ut på sjön med min gamle vän Ebbot! När jag tänker på det är Ebbot perfekt som sjökapten. Han är ju både karismatisk och trygg. Skulle han ge en order skulle jag definitivt göra mitt bästa att lyda den, säger Ola Salo i ett pressmeddelande.

 

LÄS MER: Ola Salos tårar efter körkortsbeskedet - berättar för fansen

 

Ebbot Lundbergs förväntan för SVT-programmet: "Bra mix"

 

LÄS MER: Ebbots sorg efter dödsfallet av kulturikonen

 

Ebbot Lundberg är också han spänd inför inspelningarna tillsammans med skådespelarna och artisterna på hans båt, som spelas in under sommaren för att sedan sändas i höst på SVT.

– Det blir en bra mix av skådisar, musiker och komiker och jag är nyfiken på personerna bakom. Det ska bli riktigt spännande att lära känna dem, säger Ebbot Lundberg i pressmeddelandet till SVT om programmet.

"Ebbots ark" sänds på SVT i höst, med fem heltimmesavsnitt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.