Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Davids fräcka pik till Victoria Beckham – efter ovanliga bilden

Victoria Beckham med sonen Cruz.Foto: Instagram
Victoria Beckham är känd för att inte le på bild.Foto: JICO / STELLA PICTURES BACKGRID UK
David Beckham pikar hustrun på Instagram.Foto: MARECHAL AURORE/ABACA / MARECHAL AURORE/ABACA STELLA PICTURES

När Cruz Beckham, 15, postar en bild på sin mamma Victoria häpnar följarna över en viss detalj. 

Även pappa David Beckham passar på att lägga en fräck kommentar. 

”Min mamma kan visst”, skriver sonen på Instagram. 

Fotbollsspelaren David Beckham, 45, och den forna Spice girls-medlemmen Victoria Beckham,46, har varit gifta i över 20 år. 1999 fick de sitt första barn och i dag är de fyrbarnsföräldrar åt Brooklyn, 21, Romeo, 17, Cruz, 15 och Harper, 8. 

Häromdagen postade sonen Cruz Beckham en bild på sig själv och mamma Victoria på Instagram där de står i vita badrockar på ett spa. Nu har bilden uppmärksammats för en viss detalj, skriver The Sun

Detaljen som får 15-åringens följare att reagera är Victoria Beckhams stora vita leende – vilket hon är känd för att inte visa framför kameran. Även sonen själv skojar om hennes sällsynta ansiktsuttryck med texten: ”Min mamma kan visst le.” 

https://www.instagram.com/p/CAphAuPlI-f/

David Beckhams pik till frun 

Även David Beckham passar på att skämta med sin fru i kommentarsfältet till bilden. Fotbollsstjärnan refererar till när karaktären Ross i tv-serien ”Friends” gjorde en tandblekning i serien så att tänderna blev kritvita. 

”Hur vita är egentligen Victoria Beckhams tänder? Är det Ross från ”Friends”?”, skriver han. 

Kritiken mot Victoria: ”Snälla var ansvarsfull”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.