Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

David Lindgrens bilolycka – krockade i 120 kilometer

Foto: OLLE SPORRONG

David Lindgren och hustrun Kristina var på väg hem på måndagskvällen – när de krockade med ett vildsvin i hög hastighet.

Nu berättar Melodifestivalen-profilen om den otäcka trafikolyckan.

”Vi är väldigt omskakade och inser att det där hade kunnat gå riktigt illa”, skriver David Lindgren på Instagram.

Det var på måndagen som David Lindgren, 37, och frun Kristina var på hem i bilen efter en lång arbetsdag – när olyckan var framme.

På Instagram berättar David Lindgren chockat om hur han och hustrun hamnade i en trafikolycka, när de körde i 120 kilometer i timmen.

”Igår så var jag och Kristina nere i Vara och gjorde lite PR inför vår konsert på Vara konserthus. På väg hem vid Arboga i 120 km/h sitter vi och lyssnar på radio när vi plötsligt har ett galet STORT vildsvin rakt framför bilen”, skriver David Lindgren på Instagram.

David Lindgren berättar hur han kör in i vildsvinet, och kämpar för att hålla bilen på vägen – något han lyckas med.

”Sen tittar jag och Kristina på varandra och frågar om vi är ok. Det är vi men vi är väldigt omskakade och inser att det där hade kunnat gå riktigt illa...... vi stannar och adrenalinet börjar kicka in. Vi ringer och anmäler skadan och jag lyckas spänna upp underredet på bilen”, skriver David Lindgren.

David Lindgrens ord efter bilolyckan: ”Skakade”

Artisten och programledaren visar upp hur bilen ser ut efter krocken med djuret.

Paret Lindgren lyckas ta sig hem med den trasiga bilen, tacksamma över att vara oskadda. Men olyckan blev ett ordentligt uppvaknande för honom.

”Vi puttrar hemåt dom sista 2 timmarna skakade och glada att vi mår bra/lever. Och jag kan säga att det aldrig har varit så mysigt att krypa ner i vår säng o krama om vår lilla dotter som låg och sov. Kör försiktigt där ute, för mig blev det en riktig väckarklocka”, skriver David Lindgren.

https://www.instagram.com/p/BxJu6EchcD5/

Expressen har sökt David Lindgren.