David Hellenius kontaktannons på Instagram får alla att skratta, Foto: Magnus Liljegren / All Over PresDavid Hellenius kontaktannons på Instagram får alla att skratta, Foto: Magnus Liljegren / All Over Pres
David Hellenius kontaktannons på Instagram får alla att skratta,  Foto: Magnus Liljegren / All Over Pres
David Hellenius leder "Let's dance". Foto: Olle SporrongDavid Hellenius leder "Let's dance". Foto: Olle Sporrong
David Hellenius leder "Let's dance".  Foto: Olle Sporrong

David Hellenius video får nu alla att skratta

Publicerad

David Hellenius söker efter kärleken på Instagram.

TV4-profilen har i alla fall publicerat en skämtvideo där han lägger ut en kontaktannons och blir påkommen av frun Renée Nyberg – ett klipp som nu får hans följare att skratta.

– Vad gör du, David? frågar hon i videon.

Det är snart dags för en ny säsong av Sjuans dejtingsåpa "Bachelor" och förra veckan avslöjades det att det är ungkarlen Sebastian Ljungberg som är mannen som ska leta efter kärleken i årets säsong.

Men nu ger sig David Hellenius in i matchen om att bli årets "Bachelor" – i alla fall om man ska tro hans roliga Instagramvideo. I ett nytt klipp som TV4-programledaren publicerat söker han nämligen efter kärleken.

– Hej! David heter jag, jag är den nya "bachelorn". Jag är på jakt efter mitt livs kärlek, kanske är det just du, säger han i videon och blinkar flirtigt med ena ögat.

 

LÄS MER: David Hellenius fast för fortkörning

David Hellenius överraskas av frun

Men då händer det oväntade - David fru, programledaren Renée Nyberg, kommer nämligen in i rummet och undrar vad han håller på med.

– Vad gör du, David? frågat hon i klippet.

– Va? Jag gör ingenting, säger han.

– Men "Bachelor" heter det ju, säger hon och går.

 

 

 

 

LÄS MER: Renée Nyberg om kärleken till David Hellenius

David Hellenius skrattsuccé

Klippet har på bara 12 timmar fått 23 000 gillamarkeringar och nästan 1200 kommentarer. David Hellenius hyllas för sin humor och kommentarsfältet är fyllt av skrattande emojis och utrop.

"Ni är för härliga, kram på er", skriver en följare.

"Haha, bästa David, du är ju för skön!", skriver en annan.

"Hahaha, skrattade högt åt detta!", skriver en tredje.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag