David Hellenius oro för sonen: "En hård värld"

David Hellenius är orolig för hur sonens medverkan i "Finaste familjen".
Foto: /Ibl / /IBL
"Let's dance"-programledaren vill skydda sonen från elaka kommentarer på sociala medier.
Foto: Robert Eklund / STELLA PICTURES

David Hellenius son är med i TV4:s nya komediserie "Finaste familjen" - men det var inget självklart val.

Programledaren vill skydda sin son från branschen.

– Men man får vara försiktig, det är som sagt en hård värld vi lever i med sociala medier och folk skriver elaka saker, säger han.

På fredag har TV4:s nya komediserie "Finaste familen" premiär. Bland rollistan hittas bland andra Tommy Körberg, 67, Helena af Sandeberg, 44 och David Hellenius, 42.

Med på listan finns även David Hellenius son - trots att det från början inte kändes självklart att han skulle vara med i nya satsningen.

– Det är ju svårt, han fick provfilma som alla andra. Men det fick Staffan, som är regissör, ta hand om, säger David Hellenius och fortsätter:

– Nej men det var inte självklart, man vill alltid skydda dem lite mot den här världen, men han tycker att det är väldigt roligt. Jag tycker han är bra, han sköter sig.LÄS MER: David Hellenius söker efter kärleken på InstagramDavis Hellenius: Försöker skydda

"Finaste familjen" handlar om sociala medier och hur man framställer sig själv. David Hellenius vill skydda sin son från elaka kommentarer i just de kanalerna.

Har du förberett honom på vad som kan komma?

– Han har ju varit med så mycket så han är lite medveten och så får man ju försöka skydda, men han läser ju inga tidningar och kritik.LÄS MER: David Hellenius nakenbild får alla att skratta Trots sonens tidigare erfarenhet vill Davis Hellenius vara försiktig.

– Det är som sagt var en hård värld vi lever i med sociala medier och folk skriver elaka saker på Twitter och så där, det är väl det man vill skydda både sig själv och barnen ifrån.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.