Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

David Hasselhoffs dotter historisk i Playboy

Foto: Instagram
Hayley Hasselhoff.
Foto: ALWE / STELLA PICTURES
David Hasselhoff
Foto: ENRIQUE RC, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

David Hasselhoffs dotter har gjort historia. 

Hon är den första plus size-modellen att någonsin pryda omslaget till magasinet Playboy i Europa. 

– Jag tycker att det är väldigt stärkande att bli tillfrågad att göra någonting sånt här när vi alla är oroliga över våra självbilder. Det är en revolution, säger hon till tv-kanalen ITV.

Hon kanske är mest känd som dotter till skådespelaren David Hasselhoff, 68. Men Hayley Hasselhoff, 28, skapade nyligen historia genom att vara den första pluz size-modellen att pryda framsidan på Playboy i Europa. I det här fallet handlar det om den tyska upplagan. 

”Jag är ödmjuk och hedrad över att jag är den första kurviga modellen på ett europeiskt omslag av Playboy. Jag är överväldigad med känslor över vad det här omslaget betyder för inkluderingen och det större syftet att stärka kvinnor”, skriver Hayley Hassellhoff på Instagram och fortsätter: 

”Jag vill använda den här plattformen till att säga att du har makten att älska din kropp trots vad standarden i samhället säger är vackert”. 

”Det är en revolution”

För The Times utvecklar hon sitt resonemang och menar att det är viktigt hur omslaget av Playboy ser ut. 

– Det representerar vad som är åtråvärt och hyllat. Så att jag kan säga: 'Det inkluderar också en annan typ av kropp och storlek' var en fantastisk möjlighet.

För Hayley Hassellhoff är det viktigare än någonsin.

– Jag tycker att det är väldigt stärkande att bli tillfrågad att göra någonting sånt här när vi alla är oroliga över våra självbilder. Det är en revolution, säger hon till tv-kanalen ITV. 

https://www.instagram.com/p/CNotAzfhGHv/?utm_source=ig_web_copy_link

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.